Когато избирате мебели, обръщате ли внимание на материалите, от които се произвеждат продуктите?

 Знаете ли, че във вашите стол или бюро може да има опасни и вредни вещества?

Продуктите от качествени материали и с качествено производство съвсем логично са с по-висока цена. Качеството и безопасността на продуктите, както и качеството на материалите се потвърждава със съответните сертификати. Търсете ги и ги изисквайте – все пак това са Вашите пари и здравето на Вашите деца.

Продуктите moll са сертифицирани от утвърдени независими институции в Германия по всички познати стандарти (за този тип продукти) – безопасност, произход, екология, ергономия.

Продуктите moll са сертифицирани

Продуктите moll са сертифицирани – moll.bg

Сертификатът „Син ангел“ (Der Blaue Engel)  е за продукти, които отговарят на високи екологични изисквания – материалите за производството трябва да са рециклируеми, от възобновяеми суровини, производственият процес да не уврежда околната среда и т.н.

Сертификатът „Произведено в Германия“ (Made in Germanyе за продукти, които са разработени и произведени в Германия според най-високите стандарти за качество и безопасност.

Сертификатът GS(GeprüfteSicherheit) е за безопасност и сертифицира продукти, които са безопасни при употреба. Сертификатът се подновява периодично, като всеки път продуктите минават през сериозни тестове.

Сертификатът „За здрав гръб“ (AGRе за превенция на гръбначните изкривявания. Издава се от независима асоциация, която изследва всички продукти, които имат отношение към здравето на гръбначния стълб (автомобилни седалки, бебешки колички, бюра, обувки, спортни уреди и т.н.). Всички одобрени от нея продукти имат сертификат за превенция на гръбначните изкривявания.

Мебелите moll и техните компоненти са произведени в Германия. Продуктите moll са от нискоемисионни суровини, които не отделят опасни вещества и са предвидени за дълго ползване. Продуктите moll се ползват от деца и са обезопасени. Продуктите moll предразполагат към изправена стойка при работа на бюро, облекчават напрежението в гърба и раменете, насърчават динамично седене и честата смяна на позицията на работа.

мебели за деца

Сертифицирани мебели за деца – moll.bg

Вижте и Как да изберем ученически мебели за детската стая