Когато избирате мебели, обръщате ли внимание на материалите, от които се произвеждат продуктите?

Знаете ли, че във вашите стол или бюро може да има опасни и вредни вещества?

Продуктите от качествени материали и с качествено производство съвсем логично са с по-висока цена. Качеството и безопасността на продуктите, както и качеството на материалите се потвърждава със съответните сертификати. Търсете ги и ги изисквайте – все пак това са Вашите пари и здравето на Вашите деца.

Продуктите moll са сертифицирани от утвърдени независими институции в Германия по всички познати стандарти (за този тип продукти) – безопасност, произход, екология, ергономия.

Продуктите moll са сертифицирани

Продуктите moll са сертифицирани – moll.bg

Сертификатът „Син ангел“ (Der Blaue Engel) е за продукти, които отговарят на високи екологични изисквания – материалите за производството трябва да са рециклируеми, от възобновяеми суровини, производственият процес да не уврежда околната среда и т.н.

Сертификатът „Произведено в Германия“ (Made in Germany) е за продукти, които са разработени и произведени в Германия според най-високите стандарти за качество и безопасност.

Сертификатът GS (GeprüfteSicherheit) е за безопасност и сертифицира продукти, които са безопасни при употреба. Сертификатът се подновява периодично, като всеки път продуктите минават през сериозни тестове.

Сертификатът „За здрав гръб“ (AGR) е за превенция на гръбначните изкривявания. Издава се от независима асоциация, която изследва всички продукти, които имат отношение към здравето на гръбначния стълб (автомобилни седалки, бебешки колички, бюра, обувки, спортни уреди и т.н.). Всички одобрени от нея продукти имат сертификат за превенция на гръбначните изкривявания.

Мебелите moll и техните компоненти са произведени в Германия. Продуктите moll са от нискоемисионни суровини, които не отделят опасни вещества и са предвидени за дълго ползване. Продуктите moll се ползват от деца и са обезопасени. Продуктите moll предразполагат към изправена стойка при работа на бюро, облекчават напрежението в гърба и раменете, насърчават динамично седене и честата смяна на позицията на работа.

мебели за деца

Сертифицирани мебели за деца – moll.bg

Вижте и Как да изберем ученически мебели за детската стая