Аксесоарите moll за детски бюра са практични помощници

Аксесоари за детски бюра
Разликата между сходни продукти обикновено е в малките детайли и често точно тези малки детайли правят един продукт много по-желан и предпочитан.
 
При детските бюра moll екстрите са стандарт: всяко бюро пристига с държач за програма/учебник, линия-ограничител и кука за раница. А двата варианта на бюро moll Winner са оборудвани допълнително и с органайзер OrgaSet и чекмедже.
 

Вижте тези и още практични аксесоари moll, подходящи за всяко бюро:

Удобна подложка moll Blotting Pad

Тази практична подложка предпазва детското бюро от надраскване, разливане на бои, нараняване и т.н.

Изработена е от полипропилен и остава закрепена за бюрото, дори когато плота е повдигнат.

Предлага се в 3 дизайна – Карта на света, Планетите в Слънчевата система и Породи коне и съдържа интересна информация по тези теми.

** размери 60 х 42 см**

чекмедже за ергономично детско бюро

Джоб-органайзер Utensilo Beside

Този практичен органайзер се закрепя с кукички към страниците на детските ученически бюра moll и допринася за подредеността на детското бюро.

Изработен е от здрав полиестер, устойчив на износване. Има различни по големина джобове (общо 6) за ученическите принадлежности. Предлага се в 7 цвята.

** размери 41 х 24 см **

Аксесоари

Джоб-органайзер Utensilo Behind

за надстройки moll Flex Deck и Panel

Този джоб-органайзер се закачва лесно с велкро към надстройките moll Flex Deck и Panel и подпомага подреждането на детския работен кът.

Изработен е от здрав полиестер, устойчив на износване и лесен за поддържане. Има 8 джобчета с различни размери за подреждане на дребните неща, които да са на една ръка разстояние. Предлага се в 7 модерни цвята.

** размери 48 см x 22 см **

Аксесоари

Държач за учебник moll book holder Foldable

Този практичен държач е сгъваем и стандартно е включен в оборудването на ергономично детско бюро moll Champion.

Държачът осигурява правилното разположение на учебника спрямо очите при преписване и подготовка на домашни. В същото време седмичната програма може да си седи там, без да пречи. Има две разгъващи се скоби, които придържат учебника разтворен на желаната страница и не му позволяват да се смъква.

Държачът може да седи самостоятелно на бюрото, но може и да се закрепя за плота и да си стои там, дори когато плота е вдигнат, или децата бусйстват наоколо.

Държачът може и да се сгъне и да се прибере, когато не се ползва, или да се използва като „подвързия“ за някоя книга в училище.

Аксесоари