Аксесоарите moll за детски бюра са практични помощници

Аксесоари за детски бюра
Разликата между сходни продукти обикновено е в малките детайли и често точно тези малки детайли правят един продукт много по-желан и предпочитан.
При детските бюра moll екстрите са стандарт: всяко бюро пристига с държач за програма/учебник, линия-ограничител и кука за раница. Всяко бюро moll може да се надгражда на по-късен етап с различни надстройки, според нуждите на притежателя си. А аксесоарите moll допълват всеки детски работен кът.

Вижте практичните аксесоари moll, подходящи за всяко бюро:

Удобна подложка moll Blotting Pad

Тази практична подложка предпазва детското бюро от надраскване, разливане на бои, нараняване и т.н.

Изработена е от полипропилен и остава закрепена за бюрото, дори когато плота е повдигнат.

Предлага се в 4 дизайна – Карта на света, Планетите в Слънчевата система, Балерина и Динозаври и съдържа интересна информация по тези теми.

** размери 59 х 42 х 0,3 см**

чекмедже за ергономично детско бюро

Джоб-органайзер Utensilo Beside

Този практичен органайзер се закрепя с кукички към странѝците на детските ученически бюра moll и допринася за подредеността на детското бюро.

Изработен е от здрав полиестер, устойчив на износване. Има различни по големина джобове (общо 6) за ученическите принадлежности. Предлага се в 4 цвята.

** размери 41 х 24 х 2 см * товароносимост 2,5 кг**

Аксесоари

Джоб-органайзер Utensilo Behind

за надстройки moll Flex Deck и Panel

Този джоб-органайзер се закачва лесно с велкро към надстройките moll Flex Deck и Panel и подпомага подреждането на детския работен кът.

Изработен е от здрав полиестер, устойчив на износване и лесен за поддържане. Има 8 джобчета с различни размери за подреждане на дребните неща, които да са на една ръка разстояние. Предлага се в 4 модерни цвята.

** размери 48 см x 23 х 2 см * товароносимост 2,5 кг **

Аксесоари

Държач за учебник moll Book holder Foldable

Този практичен държач е сгъваем и стандартно е включен в оборудването на ергономично детско бюро moll Champion.

Държачът осигурява правилното разположение на учебника спрямо очите при преписване и подготовка на домашни. В същото време седмичната програма може да си седи там, без да пречи. Има две разгъващи се скоби, които придържат учебника разтворен на желаната страница и не му позволяват да се смъква.

Държачът може да седи самостоятелно на бюрото, но може и да се закрепя за плота и да си стои там, дори когато плота е вдигнат, или децата бусйстват наоколо.

Държачът може и да се сгъне и да се прибере, когато не се ползва, или да се използва като „подвързия“ за някоя книга в училище.

** размери 33 х 13 х 24 см (в разгърнато състояние) **

Аксесоари

Цените на продуктите

вижте тук:

www.moll.bg/shop/