Кой е правилният размер за детско бюро?

Или как да изберем ученическо бюро според пространството в детската стая?

Кой е правилния размер за детско бюро?

Бюра за малки и големи стаи

Обикновено бюрото в детската стая е многофункционално място. На бюрото се пише, рисува, твори, подготвят се домашните за училище. На бюрото се съхраняват пишещи пособия, учебници, тетрадки, започнати и недовършени неща. Понякога на бюрото се съхраняват играчки и други принадлежности. Т.е. бюрото заема централна роля в детската стая. Затова и размерът на бюрото също е важен. Бюрото трябва да е достатъчно за всички дейности, да има достатъчно място за съхранение на ученическите материали. Но бюрото трябва да е съобразено с размерите на детската стая, да заема оптимално място и да не запълва цялото свободно пространство. И това не е всичко – децата растат, а с тях се променя и необходимостта им от работно пространство.

Предимството е в гъвкавостта

Детските бюра moll се предлагат в 2 размера (дължина) – 90 см и 120 см. Версията compact (90 см) е подходяща за по-малките детски стаи. Там, където има достатъчно място, по-добрият вариант е бюро с дължина 120 см. Този размер осигурява на детето необходимата работна площ, но и място за съхранение на работните материали. Бюрата moll могат да се разширяват и надстройват на по-късен етап , когато има нужда от това.

Кой е правилният размер за детско бюро?

moll Winner

с много възможности за съхранение и разширение;

размери 120 х 71 см

Кой е правилният размер за детско бюро?

moll Winner Compact

за малките детски и тийн стаи;

размери 90 х 71 см

Когато бюрото расте с детето

Детските бюра moll са създадени да се използват през целия ученически период на детето. Те са добре обмислени и с гъвкави варианти за разширяване/намаляване на модулен принцип. Това дава възможност за адекватна реакция на промените в детската/тийн стая. Например, когато детето порасне и има нужда от по-големи легло и гардероб, надстройките за по-голяма работна площ могат да се свалят от бюрото, защото то вече не се използва за игри и апликиране.