Защо добрата светлина в детската стая винаги е важна?

или как да осигурите добра видимост в детската стая?

светлина в детската

Оборудвайте детското бюро с правилно осветление

Оптимална светлина с детска лампа

Най-добрата светлина е дневната (естествена) светлина. Добре е детското бюро да бъде разположено странично до прозореца – така че дневната светлината да пада отстрани на работния плот. Ако детето е десничар, светлината трябва да пада отляво и обратното – ако детето е левичар, светлината трябва да е отдясно.

За тъмната част на деня и в случаите, когато такова разположение на бюрото не е възможно, има moll Flexlight. moll Flexlight е настолна лампа, която допълва естествената светлина и осигурява отлично осветление на бюрото по всяко време. Но освен перфектната светлина moll Flexlight дава е нещо повече.

Гъвкава лампа без отблясъци

За да бъде правилно осветено едно работно място, около настолната лампа не трябва да има никакви предмети, които да хвърлят сянка върху работната повърхност. Другото най-важно нещо е светлината да не дразни очите и да е без отблясъци. На левичарите светлината трябва да е отдясно, на десничарите да е отляво – за да няма сянка/затъмняване от ръката при писане/четене.

Настолната лампа moll Flexlight може да се закрепи отляво или отдясно на бюрото, според това коя е водещата ръка на детето. Освен това, лампата е с 2 гъвкави рамена за още по-добро позициониране.

Правилна светлина в детската при всякакви условия

Прикрепването на лампата към плота е едно от предимствата ѝ. Така тя ще е на мястото си, когато  наклона на плота се регулира за различни дейности, или когато се лудува около бюрото. Закрепването към работния плот трябва да може да се прави лесно и бързо, за да се сменя позицията на лампата винаги, когато се налага, но механизмите трябва да са достатъчно стабилни, за безопасността на децата.

moll Flexlight има и още предимства – към нея са интегрирани 2 USB зарядни за мобилни устройства. Така наличните контакти могат да се използват за други електрически уреди.

По-добра е LED технологията

LED технологията има 2 големи предимства, в сравнение с конвенционалните лампи. Светодиодите не се нагряват и изразходват значително по-малко енергия, дори и от енергоспестяващите крушки.

На детското бюро обикновено цари хаос. Ако това мече седи продължително време под включена обикновена лампа, може да се стигне до инцидент. LED лампите са по-безопасни.