Условия за поръчка и доставка на мебели moll

Уважаеми потребители,

прочетете внимателно следващите редове – те съдържат важна информация за условията на доставка на ергономични мебели moll.

Този сайт е на фирма Мол България ООД, ЕИК 201731654, с адрес на управление София 1517, ул. Витиня 2Ж, БЦ Бени Билдинг, вх.А, ет.2, офис 8, тел: 02 840 73 74, email – office@moll.bg, Удостоверение за администратор на личните данни № 333017.

Цени

Всички цени в сайта за www.moll.bg са в български левове (BGN), с включен ДДС.
Указаните в www.moll.bg цени на отделните стоки са за единична бройка.
Инфopмaциятa, пpeдocтaвянa нa Потребителите e aĸтyaлнa ĸъм мoмeнтa нa визyaлизaциятa й в www.moll.bg.

Цената за доставка не е включена в посочената в сайта www.moll.bg цена на продукта.

Плащане

Наличните начини за плащане на  продуктите са следните:

  • В брой, с наложен платеж
  • По банков път

Наличност

Голяма част от продуктите moll могат да се видят в шоурума на Мол България ООД, на адрес София, ул. Витиня 2Ж, сградата на Бени Билдинг, вх.А, ет.2, офис 8, както и в шоурума на нашия дистрибутор във Варна.

Детските мебели moll се произвеждат в Германия и на склад, тук в България, се поддържат голяма част от продуктите в този сайт.

Въртящите етажерки Depotfile се поддържат на склад.

Поръчка

Продуктите, които не се поддържат на склад, са със срок на доставка от 4 до 5 седмици. Всяка поръчка е индивидуална и за точният срок на Вашата поръчка ще бъдете уведомени до 48 часа след потвърждаването и.

За потвърждаване на поръчката се смята авансово плащане от 30 до 50%,  в зависимост от спецификата на поръчката. Доплащането се извършва преди или при доставката, освен ако няма допълнително споразумение.

Доставка

Мебелите пристигат разглобени, надлежно и сигурно опаковани в кашони, удобни за транспортиране.

Доставката на мебелите moll извън района на София струва 24 лв и е до офис на Еконт Експрес ООД в България.

Доставката на аксесоарите moll (подложки moll Blotting Pad, поставка за кабели moll Cable Butler, органайзер moll Orgaset,  джоб moll Utensilo, кука за ран