Може и без болки в гърба с подходящи детски мебели

Търсете ергономичните детски бюра и столове, благоприятни за гърба

Мебели moll благоприятни за гърба

Заедно срещу болките в гърба

Животът, който водим днес, не е щедър към гръбначния стълб. Още от детството ни гърбът е прекомерно натоварен от неправилно седене и грешна позиция на работа. Затова не е чудно, че болката в гърба се е превърнала в най-честото оплакване. Никоя друга част от тялото не е толкова експлоатирана. Гърбът се чувства напрегнат и ни го показва. Можете да избегнете това, като избирате продукти, благоприятни за гърба. Започнете с мебелите в детската стая, в частност на бюрото и стола. И да, не всички продукти са приятелски настроени към гърба Ви.

Как да разпознаете кои бюра и столове са добри за детето Ви?

Един от вариантите е сертификат на независима институция, като асоциация AGR (Обединение за здрав гръб). Техният одобрителен печат „Тествано&препоръчано“ дава гаранция, че купувате продукт, подходящ за гърба. Асоциацията е организация с нестопанска цел и работи съвместно с лекари и терапевти от различни области на специализация и одобрява продукти, които са подходящи за гърба. Независима комисия от експерти сертифицира само продукти, които могат да „докажат“, че не вредят и са благоприятни на гърба. Одобряват се предимно продукти, които са за ежедневна употреба като мебели, ученически чанти, седалки за превозни средства, обувки и т.н. Асоцията получава необходимата информация и разработки от свои партньори от целия свят. Печатът се дава само и с одобрението на Асоциацията на немските училища и Форумът за здрав гръб.

Ергономичният ученически стол за бюро moll Maximo има защитен сертификат AGR.

Печатът за одобрение

Обединението си партнира и с редица медицински асоциации по света. Самият печат е с много висока оценка от експертите и получава многобройни награди (сред които Öko-Test и федералната асоциация „Die Verbraucher Initiative e. V.). Продуктите moll, които са сертифицирани от AGR са бюрата moll Winner, Champion, T7 и стол moll Maximo. Повече информация за ергономията на детските бюра може да видите и на сайта на AGR, www.agr-ev.de.