Често задавани въпроси

Вижте отговори на най-често задаваните въпроси

Къде се намирате?

Намираме се в бизнес сграда Бени Билдинг, която е близо до стадион Герена и е между кварталите Хаджи Димитър (Стефан Караджа), Сухата река и Левски. Най-добре означената сграда в района е магазин Декатлон ПОДУЯНЕ, затова често я даваме като ориентир. Дели ни една река – Слатинска река.
Бени Билдинг е 7-етажна, сива сграда с оранжеви елементи по фасадата. Офисът/шоурумът ни е във вх.А, ет.2. Има достатъчно места за свободно паркиране наоколо.
Следвайте гугълската навигация от картата в секция Контакти и ще стигнете лесно до нас. :-)

Има ли къде да се видят продуктите?

Да, офисът ни е и ШОУРУМ и можете да видите и тествате голяма част от продуктите. Имаме от всички модели бюра, столове, контейнери, лампи и етажерки, както и мостри на всички цветове и материали на дамаските.

Елате и ги пробвайте заедно с децата си.

Защо са толкова скъпи продуктите?

Най-общо продуктите moll са скъпи, защото са качествени.

Материалите за производство са висококачествени, нискоемисионни и екологосъобразни. Продуктите moll не са еднодневки – те са устойчиви, с дълъг живот.

Всички детски бюра са сертифицирани – за безопасност, за екология, за превенция на гръбначните изкривявания.

Бюрата, столовете, контейнерите и етажерките се произвеждат в Германия, от производител с почти 100 годишна история. Последните почти 50 години moll Funktionsmöbel GmbH е тясно специлизиран в разработването и производството на ергономични мебели за детския работен кът (не произвеждат легла, гардероби, кухни и т.н.).

Мога ли да взема мебелите веднага от офиса?

Не е проблем да се вземат мебелите от Шоурума, но трябва е да се обадите предварително, за да ги придвижим от склада до офиса и да не ви се налага да чакате.

На склад се стараем да имаме от всички бели бюра, лампите, аксесоарите, както и 10 от най-поръчваните цветове при столовете.

Колко време ще чакам, ако нямате нещо на склад?

На склад се стараем да имаме от всички бели бюра, лампи, аксесоари, както и поне 10 от най-поръчваните цветове при столовете.

При поръчка на бюра в дървесни цветове или с цветни странѝци, контейнери и някои надстройки, стандартният срок на доставка е 5 седмици.
Около Коледа и Нова година, срокът на доставка е удължен и всички поръчки след средата на ноември пристигат в края на януари.

Кога ще трябва да сменя бюрото?

Не трябва.
Бюрото ще расте с детето ви (докато детето ви не стане поне 2 метра високо) и ще му осигурява комфорт и удобна позиция при работа. Може да си изкара и студентските години на него. А още по-късно, ако не сте го (по)дарили/продали, може да го ползва и внучето – със сигурност ще му е по-забавно, като му разказвате мама/тате какви са ги вършили на това бюро като ученици. :-)

Кое е най-доброто бюро? Кой стол е по-добрият?

Бюра
Всички бюра имат еднакви регулации (на височина и на наклона на плота), разликата е в механизмите, с които тези регулации се извършват. Основните разлики са в размера и възможностите за надграждане в бъдеще. Някои модели са по-функционални, а някои имат и reddot награда за дизайн.

Столове
Най-добрият стол е този, който е най-удобен за детето ви и му осигурява изправена стойка.

Посетете Шоурума с детето и тествайте мебелите.

Go to Top