Ергономично детско бюро за детската и юношеска стая moll Winner

ученическо бюро за детска стая
ученическо бюро за детска стая

Детско бюро moll Winner – ученическото бюро с много възможности

Ергономичното детско бюро moll Winner е регулиращо се на височина бюро за адаптиране спрямо ръста на ученика. Благодарение на това бюрото винаги е на правилната височина спрямо лактите за удобна позиция на работа – нито по-ниско, нито по-високо.

Бюрото е стандартно оборудвано с цял пакет практични аксесоари – държач за учебник/книга, магнитна линия-ограничител и кука за ученическа раница. Пристига и с комплект елементи в 6 цвята – за бърза смяна на цветовете на детайлите на бюрото, за освежаване на детския работен кът или при нов дизайн на детската/юношеската стая.

Допълнително ергономичното детско бюро за ученици moll Winner може да се доокомплектова с голямо чекмедже под целия плот и с органайзер за дребни принадлежност moll Orga Set – ценни аксесоари, които помагат за подреждането на учебните материали.

бюро за детска стая moll Winner

Ергономичното детско бюро moll Winner е по-специално бюро

Този модел е отлично решение за всяка детска / юношеска стая. Бюрото може да „израства“ на височина от 53 до 82 см, като има възможност за избор на вида крака за регулиране на височината – Classic (за регулиране на степени) и Comfort (за безстепенно, по-прецизно и по-лесно регулиране). Предназначено е за деца с височина от 110 до 195 см и за дълъг период  – още от предучилищна възраст до 12-ти клас.

Наклонът на работния плот се регулира по-лесно и по-прецизно (в сравнение с бюро moll Joker). Бюрото може да се разширява с надстройките си (настрани, нагоре и в дълбочина) и да се адаптира към бъдещите индивидуални нужди на децата.

moll Winner се предлага в три цвята – бял, явор и дъб. А с декоративните елементи в 6 цвята можете да го променяте бързо и лесно според интериора и настроението си.

Регулиране на височината на бюрото

Височината на детското ергономично бюро moll Winner е от 53 до 82 см и се регулира по два начина – ръчно с крака Classic или чрез йо-йо механизъм при крака Comfort. Видът на краката се избира при поръчка на бюрото.

 • крака Classic – регулирането е на степени, като краката имат 10 дупки; последователно трябва де се освободят  механизмите от двете страни и да се премести горната част на бюрото на желаната височина;
 • крака Comfort – регулирането е безстепенно, с патентован йо-йо механизъм, много по-лесно, удобно и прецизно; може да се прави и от детето.
детско бюро за детската стая

Регулиране на наклона на плота на детското бюро

За всяка дейност, която детето извършва на бюрото (четене, писане, рисуване, апликиране и т.н.) си има оптимална позиция на тялото и лактите. За да се избегнат изкривяването, прегърбването и болките в гърба, при детските бюра moll се регулира и наклона на работния плот. Това предразполага постигане на правилна ергономична позиция на тялото при учение. Няма строго правило кой ъгъл за коя дейност е подходящ. Важни са личното усещане при работа, както и индивидуалните пропорции на тялото. Децата интуитивно усещат кое е най-доброто за тялото им.

oбзавеждане за ученик
бюро в бяло за детската

Дизайн & функционалност на детското ученическо бюро moll Winner

Ергономичното ученическо бюро moll Winner е със заоблени ъгли на плота, за да не се нараняват малките деца, когато играят около него.  В задната част на краката (има ги и при Classic и при Comfort) има колелца, с които бюрото лесно се придвижва из стаята. В предната част на краката пък има колелца за фина нивелация.

Под плота на бюрото е прикрепен улей – отделение за пишещи средства. Към него може да се монтира и голямо чекмедже. Практичният допълнителен органайзер moll Orga Set е за всякакви дребни канцеларски принадлежности и е с вградени острилка и държач за лепяща лента.

Бюрото за детска и юношеска стая moll Winner пристига с:

надстройка към детски бюра
Комплект чекмеджета към ученическите бюра

Контейнер Twin Box – новото допълнение към бюро moll Winner

Twin Box е допълнителен мини-контейнер, който се захваща за бюрото. Подходящ е когато в детската стая няма достатъчно място за контейнер с ученически принадлежности, или когато имате нужда от още повече място за съхранение на материалите на учениците. Надстройката се монтира под плота на бюрото, отляво или отдясно, като може и да се премества.

Дизайнът на Twin Box е в линията на контейнерите moll Pro и moll Profi. Предният панел е сребрист, а странѝците са в цвета на бюрото – бял, явор или дъб. Цветните елементи са същите като на бюрата Winner – розов, червен, син, зелен, оранжев и черен и могат да се комбинират по различни начини.

Цветове на детското бюро

Ергономичното ученическо бюро moll Winner се предлага в 3 цвята на плотовете – бял, явор и дъб. Това улеснява напасването спрямо дизайна в детската стая.

ученическо бюро за детска

Цветен акцент на детското бюро

Децата обичат цветовете, а цветовете обичат децата. Декоративните цветни елементи (капачки и ленти) при детските бюра moll Winner са в 6 цвята, атрактивни и за малките, и за големите ученици. Те могат да се сменят бързо и лесно, според предпочитанията, настроението или дизайна на стаята и носят свежото усещане за промяна, без да са нужни големи усилия. Полезни са при пребоядисване, смяна на мебелите и дизайна в детската и юношеската стая.

 • Дължина 121 см.
 • Ширина 71 см.
 • Височина 53-82 см.
 • Тегло 39 кг.
   
 • голяма магнитна линия с увеличитeлно стъкло, която захваща накрая на плота и предпазваща листата от падане;
 • полезен държач за учебник/книга Book Holder;
 • удобна кука за закачване на ученическата раница;
 • различни цветни елементи (ленти и капачки) в 6 цвята за бърза смяна според настроението и дизайна на детската стая;
 • избор от два типа крака Classic или Comfort – избират се при поръчка на бюрото;
 • избор от 3 цвята на плотовете на бюрото – бял, явор или дъб, за пасване на дизайна в детската и младежка стая.

Възможности за надграждане на бюрото в детската стая:

Надстройки за детско бюро moll WInner

Бюро moll Winner може да се надгражда впоследствие с:

 • голямо чекмедже под целия работен плот – не заема място, а побира много ученически принадлежности и учебници;
 • мини-контейнер с 2 допълнителни чекмеджета moll Twin Box – поставя се под плота и осигурява много място за учебниците, тетрадките и ученическите принадлежности;
 • странична поставка Side Top, която увеличава работната площ и може да се постави отляво или отдясно, според мястото и разположението в детската стая;
 • надстройка Multi Deck, която се поставя в задната част на бюрото и увеличава работната площ; подходяща за монитор, учебници и др.;
 • многофункционална надстройка Flex Deck с рафтове и магнитни дъски, която се поставя в задната част на бюрото.

Допълнителни аксесоари към ергономично детското бюро moll Winner са:

 • органайзер moll Orgaset за дребни принадлежности с лепяща лента и острилка;
 • капак за чекмеджето – предпазва от прах и нежелани погледи;
 • допълнителен джоб moll Utensilo в свежи цветове за подреждане на дребните канцеларски принадлежности;
 • подложка за бюро moll Blotting Pad;
 • поставка за кабели moll Cable Buttler;
 • контейнер на колелца moll Pro (и възглавничка moll Pad);
 • настолна лампа moll Flexlight.

Вижте моделите бюрa за детска и юношеска стая moll Winner

Не е необходимо да знаете днес от какво ще имат нужда Вашите деца утре:

Немският производител moll Funktionsmöbel GmbH гарантира, че 5 години след спиране на производството на детско ученическо бюро moll Winner, ще продължи да изработва надстройките, актуални към момента на покупка на детското бюро.

Ергономично детско бюро за детската и юношеска стая moll Winner

детско бюро за детската стая
ученическо бюро за детска стая

Детско бюро moll Winner – ученическото бюро с много възможности

Ергономичното бюро за детска и юношеска стая moll Winner е регулиращо се на височина бюро спрямо ръста на ученика. Благодарение на това бюрото винаги е на правилната височина спрямо лактите за удобна позиция на работа – нито по-ниско, нито по-високо.

Бюрото е стандартно оборудвано с цял пакет практични аксесоари – държач за учебник/книга, магнитна линия-ограничител и кука за ученическа раница. Пристига и с комплект от цветни елементи в 6 цвята, които позволяват бърза смяна на цветовете на детайлите на бюрото за освежаване или при нов дизайна на детската стая.

Допълнително ергономичното бюро за ученици moll Winner може да се доокомплектова с голямо чекмедже под целия плот и/или с органайзер за дребни принадлежност Orga Set – полезни аксесоари, които помагат при подреждането в детската или юношеска стая.

ергономичното бюро за детска и юношеска стая moll Winner

Бюрото за детска и младежка стая moll Winner е по-специално бюро

Този модел е отлично решение за всяка детска и юношеска стая. Бюрото може да „израства“ на височина от 53 до 82 см, като има възможност за избор на вида крака за регулиране на височината – Classic (за регулиране на степени) и Comfort (безстепенно по-прецизно и по-лесно регулиране). Тази регулация позволява то да се ползва още от предучилищна възраст то 12-ти клас. Предназначено е за деца с ръст от 110 до 195 см.

Наклонът на работния плот се регулира по-лесно и по-прецизно (в сравнение с бюро moll Joker). Бюрото може да се разширява с надстройките си (настрани, нагоре и в дълбочина) и да се адаптира към бъдещите индивидуални нужди на децата.

moll Winner се предлага в три цвята – бял, явор и дъб. А с декоративните елементи в 6 цвята можете да го променяте бързо и лесно според интериора и настроението си.

видове крака за ученическо бюро

Регулиране на височината на детското бюро

Височината на ергономичното детско бюро moll Winner е от 53 до 82 см и се регулира по два начина – ръчно с крака Classic или чрез йо-йо механизъм при крака Comfort. Видът на краката се избира при поръчка на бюрото.

 • крака Classic – регулирането е на степени, като краката имат 10 дупки; последователно трябва де се освободят  механизмите от двете страни и да се премести горната част на бюрото на желаната височина;
 • крака Comfort – регулирането е безстепенно, с патентован йо-йо механизъм, много по-лесно, удобно и прецизно и може да се прави и от детето.
ергономично ученическо бюро
детско бюро за детската стая

Регулиране на наклона на плота на детското бюро

За всяка дейност, което детето или ученика извършва на бюрото (четене, писане, рисуване, апликиране и т.н.) си има оптимална позиция на тялото и лактите. За да се избегнат изкривяването, прегърбването и болките в гърба, при детските бюра moll се регулира и наклона на работния плот.

Това предразполага постигане на правилна ергономична позиция на тялото при учение.

Няма строго правило кой ъгъл за коя дейност е подходящ. Важни са личното усещане при работа, както и индивидуалните пропорции на тялото. Децата и учениците интуитивно усещат кое е най-доброто за тялото им.

oбзавеждане за ученик
бюро в бяло за детската

Дизайн & функционалност на детското ученическо бюро moll Winner

Ергономичното ученическо бюро moll Winner е със заоблени ъгли на плота, за да не се нараняват малките деца, когато играят около него.  В задната част на краката (има ги и при Classic и при Comfort) има колелца, с които бюрото лесно се придвижва из стаята. В предната част на краката пък има колелца за фина нивелация.

Под плота на бюрото е прикрепен улей – отделение за пишещи средства. Практичният допълнителен органайзер moll Orga Set е за всякакви дребни канцеларски принадлежности и е с вградени острилка и държач за лепяща лента.

Бюрото за детска и юношеска стая moll Winner пристига с:

надстройка към детски бюра

Контейнер Twin Box – новото допълнение към бюро moll Winner

Twin Box е допълнителен мини-контейнер, който се захваща за бюрото. Подходящ е когато в детската стая няма достатъчно място за контейнер с ученически принадлежности, или когато имате нужда от още повече място за съхранение на материалите на учениците. Надстройката се монтира под плота на бюрото, отляво или отдясно, като може и да се премества.

Комплект чекмеджета към ученическите бюра

Дизайнът на Twin Box е в линията на контейнерите moll Pro и moll Profi. Предният панел е сребрист, а странѝците са в цвета на бюрото – бял, явор или дъб.

Цветните елементи са същите като на бюрата Winner – розов, червен, син, зелен, оранжев и черен и могат да се комбинират по различни начини.

цветове на плота на детските бюра

Цветове на детското бюро

Ергономичното ученическо бюро moll Winner се предлага в 3 цвята на плотовете – бял, явор и дъб.

Това улеснява вписването на бюрото спрямо дизайна и интериора в детската стая.

ученическо бюро за детска

Цветен акцент на детското бюро

Комплект цветни елементи към бюро за детска moll Winner

Децата обичат цветовете, а цветовете обичат децата. Декоративните цветни елементи (капачки и ленти) при детските бюра moll са в 6 цвята, атрактивни и за малките, и за големите ученици.

Те могат да се сменят бързо и лесно, според предпочитанията, настроението или дизайна на стаята и носят свежото усещане за промяна, без да са нужни големи усилия.

Полезни са при пребоядисване, смяна на мебелите и дизайна в детската и юношеската стая.

детски ученически ергономични бюра в бяло
 • голяма магнитна линия с увеличитeлно стъкло, която захваща накрая на плота и предпазваща листата от падане;
 • полезен държач за учебник/книга Book Holder;
 • удобна кука за закачване на ученическата раница;
 • различни цветни елементи (ленти и капачки) в 6 цвята за бърза смяна според настроението и дизайна на детската стая;
 • избор от два типа крака Classic или Comfort – избират се при поръчка на бюрото;
 • избор от 3 цвята на плотовете на бюрото – бял, явор или дъб, за пасване на дизайна в детската и младежка стая.

Възможности за надграждане на бюрото в детската стая:

Надстройки за детско бюро moll WInner

Бюро moll Winner може да се надгражда впоследствие с:

 • голямо чекмедже под целия работен плот – не заема място, а побира много ученически принадлежности и учебници;
 • мини-контейнер с 2 допълнителни чекмеджета moll Twin Box – поставя се под плота и осигурява много място за учебниците, тетрадките и ученическите принадлежности;
 • странична поставка Side Top, която увеличава работната площ и може да се постави отляво или отдясно, според мястото и разположението в детската стая;
 • надстройка Multi Deck, която се поставя в задната част на бюрото и увеличава работната площ; подходяща за монитор, учебници и др.;
 • многофункционална надстройка Flex Deck с рафтове и магнитни дъски, която се поставя в задната част на бюрото.

Допълнителни аксесоари към детското бюро moll Winner са:

 • органайзер moll Orgaset за дребни принадлежности с лепяща лента и острилка;
 • капак за чекмеджето – предпазва от прах и нежелани погледи;
 • допълнителен джоб moll Utensilo в свежи цветове (може да се поставя само при надстройка Flex Deck);
 • подложка за бюро moll Blotting Pad;
 • поставка за кабели moll Cable Buttler;
 • контейнери на колелца moll Pro (и възглавничка moll Pad) и контейнер moll Profi;
 • настолна лампа moll Flexlight.

Сертификати на детските бюра и столове moll

Новини и полезни статии за здравословното учение и израстване

 • сертификати детско бюро Champion

Знаете ли какво купувате и от кого?

Когато избирате мебели, обръщате ли внимание на материалите, от които се произвеждат продуктите?  Знаете ли, че във вашите стол или бюро може да има опасни и вредни вещества? Продуктите [...]

Немски ученически раници и аксесоари

ученическа раница

Германски производител на ученически раници и аксесоари

За пърокласници, тийнейджъри и за ученици в по-горни класове.

Здрави, модерни и ползващи се няколко години.

Израстват с първокласника от 110 до 150 см за раниците Ergobag и от 140 до 180 см за тийн раниците Satch.

 • модерни дизайни за момичета и за момчета;
 • с регулируем ортопедичен гръб;
 • стабилна основа;
 • разпределят тежестта от раменете към гърба и кръста;
 • много отделения и джобове;
 • светоотразителни елементи;
 • различни дизайни и цветове.