Квадратни въртящи се етажерки moll Squarefile

 етажерки за детска стая

Подреждането и подредеността в детската стая са сериозно предизвикателство както за децата, така и за родителите.

Когато детето е малко има играчки, пъзели, конструктори и всякакви съкровища. Когато детето е ученик има и учебници, помагала, тетрадки, книги, папки и класьори с  различни тестове и собственоръчно направени неща. Постепенно се трупат и списания, настолни игри за големи (Монополи, Риск, Катана и т.н.), всякакви устройства и играчки за големи – таблет, компютър, слушалки, конзола, дрон, фотоапарат, електронен четец и т.н. Детските книжки с картинки се заменят от актуалните тийн поредици като Хари Потър, Скълдъгъри Плезънт, Пърси Джаксън, Здрач, Лабиринтът и много други.

Възможно ли е да подредим всички тези неща ефективно, така че да са лесно достъпни, да не заемат много място и да не са пръснати из цялата стая? Въртящите етажерки moll са подходящо решение.

Етажерки за детската стая 7   Етажерки за детската стая 8

Ред в детската стая с етажерка moll

Въртящите етажерки moll представляват въртяща се около оста си колона с отделения за различните ученическите пособия. Те са с квадратна форма и елегантен дизайн.

Въртящите етажерки осигуряват бърз и удобен достъп от всички страни (заради въртенето). Стоят еднакво добре и в ъгъла, и в средата на помещението.

Етажерки за детската стая 9

Функционален дизайн

Книги, учебници, пъзели, играчки – подреждат се лесно, за нула време. Благодарение на въртенето на етажерката около оста си, достъпът на ученика до тях е бърз и лесен.

Етажерките са здрави и растящи

Всяко ниво на квадратните етажерки moll Squarefile има товароносимост до 60 кг.

Етажерките се предлагат във варианти от 2 до 6 нива. Тези, които са с по-малко нива могат да се надграждат впоследствие с допълнителни нива (до максимума от 6 нива, височина 225 см), според нуждите на учениците.

Въртящи етажерки за детската

Етажерките за детската стая са по-функционални с различни допълнителни аксесоари

Функционалните аксесоари помагат етажерката да се пригоди към детската стая и нуждите на малчуганите или тийновете. Квадратните етажерки moll Squarefile събират и „подреждат“ всякакви ученически и образователни материали и игри…

Магнитни табла

Магнитните табла се поставят на лицевите панели на квадратните етажерки moll Squarefile. На тях се прикачват с магнити разни важни неща – програмата, задачите за деня, бележки към/от детето и т.н.

Предлагат се в 6 цвята и са приятен и практичен цветен акцент. Таблата са изработени прахово боядисана стоманена ламарина и се монтират лесно.  2 броя в комплект.

Комплект рафтове

Този комплект се състои от 5 рафта. Разделя нивото на квадратните етажерки moll Squarefile на 6 равни части (всяко с височина около 4 см). Удобен е за съхранение и подреждане на листа, каталози, списания, брошури и т.н.

Един комплект се използва само за едно ниво на квадратната етажерка и съдържа 5 рафта.

Допълнителен рафт

Този рафт разделя нивото на квадратните етажерки moll Squarefil на 2 части. Има няколко варианта за височините на 2-те части, според нуждите и предпочитанията.

Тук удобно могат да се разполагат таблет, слушалки, дрон и т.н. или разни канцеларски пособия – перфоратор, телбод, хоби материали и др.

Етажерки за детската стая 20

Комплект колелца

Колелцата са предвидени за квадратни етажерки с 2 и 3 нива. Монтират се лесно и правят етажерките подвижни из помещението, в което се намират. При надграждане трябва да се махнат.

Етажерки

Аксесоари

Цените на продуктите

вижте тук:

www.moll.bg/shop/