Въртяща етажерка за детската стая moll Tower 56

етажерка за детската стая

Подреждането и подредеността в детската стая са сериозно предизвикателство както за децата, така и за родителите.

Когато детето е малко има играчки, пъзели, конструктори и всякакви съкровища. Когато детето е ученик има и учебници, помагала, тетрадки, книги, папки и класьори с различни тестове и собственоръчно направени неща.

Постепенно се трупат и списания, настолни игри, всякакви устройства и играчки за големи – таблет, компютър, слушалки, конзола, дрон, фотоапарат, електронен четец и т.н.

Детските книжки с картинки се заменят от актуалните тийн поредици като Хари Потър, Скълдъгъри Плезънт, Пърси Джаксън, Лабиринтът и много други.

Възможно ли е да подредим всички тези неща ефективно, така че да са лесно достъпни, да не заемат много място и да не са пръснати из цялата стая?

етажерка за деската стая

Въртящите етажерки moll са подходящо решение.

Въртящите етажерки за детската стая представляват въртяща се около оста си колона с отделения за различните ученическите пособия. Те са с квадратна форма и елегантен дизайн. Лесни са за използване и може да се поставят и в ъгъла на детската стая.

Въртящите етажерки осигуряват бърз и удобен достъп от всички страни (заради въртенето). Стоят еднакво добре и в ъгъла, и в средата на помещението.

Етажерки за детската стая

Функционален дизайн

Книги, учебници, пъзели, играчки – подреждат се лесно, за нула време. Благодарение на въртенето на етажерката около оста си, достъпът на ученика до тях е бърз и лесен.

Етажерките са здрави и растящи

Етажерките за детска стая се предлагат във вариант основа и надстройка. Когато само основата не е достатъчна, към етажерката може да се добави надстройка, която да поеме нарасналите нужди на ученика.

Етажерки за детската стая

Въртящата се около оста си етажерка помага за подредеността в детската стая

moll Tower 56 се върти около оста си и това позволява бърз и удобен достъп до всеки рафт на етажерката. Вградените лостове позволяват лесно захващане и удобство при работа. Рафтовете са със заоблени ъгли за по-голяма безопасност в детската стая.

Лесно организиране и разместване в детската стая

Въртящата се етажерка moll Tower 56 е с елегантен дизайн и осигурява възможност за индивидуално и гъвкаво конфигуриране на рафтовете на отделението, което гарантира спестяване на място за съхранение на книги, играчки или папки. А с практичните кошници moll Baskets получавате ред на рафта и допълнителен цвят.

Лесно надграждане впоследствие според нуждите в детската стая

Ако нуждата от допълнително място за съхранение се увеличи, въртящата се етажерка moll Tower 56 може да се надгради с помощта на допълнителен модул или комплект допълнителни рафтове. Основният модул на кулата има обща височина от около 66 cm и може да бъде увеличена до около 126 cm чрез добавянето на допълнителния модул отгоре.

контейнери за детска стая

Етажерките за детската стая са по-функционални с различни допълнителни аксесоари

Сертификати на детските бюра и столове moll

Новини и полезни статии за здравословното учение и израстване

  • сертификати детско бюро Champion

Знаете ли какво купувате и от кого?

Когато избирате мебели, обръщате ли внимание на материалите, от които се произвеждат продуктите? Знаете ли, че във вашите стол или бюро може да има опасни и вредни вещества? Продуктите от [...]

Немски ученически раници и аксесоари

ученическа раница

Здрави, модерни и с дълъг живот.

  • с регулируем ортопедичен гръб;
  • стабилна основа;
  • разпределят тежестта от раменете към гърба и кръста;
  • много отделения и джобове;
  • светоотразителни елементи;
  • модерни дизайни за момичета и за момчета.

® ergobag – за първокласници
® Satch – за малки и големи тийнейджъри
® Affenzahn – за бебета и малки деца