Въртяща етажерка за обзавеждане на детска стая moll Tower 56

етажерка за детската стая

Подреждането и подредеността в детската стая са сериозно предизвикателство както за децата, така и за родителите.

Когато детето е малко има играчки, пъзели, конструктори и всякакви съкровища. Когато детето е ученик има и учебници, помагала, тетрадки, книги, папки и класьори с различни тестове и собственоръчно направени неща.

Постепенно се трупат и списания, настолни игри за големи (Монополи, Риск, Катана и т.н.), всякакви устройства и играчки за големи – таблет, компютър, слушалки, конзола, дрон, фотоапарат, електронен четец и т.н.

Детските книжки с картинки се заменят от актуалните тийн поредици като Хари Потър, Скълдъгъри Плезънт, Пърси Джаксън, Лабиринтът и много други.

Възможно ли е да подредим всички тези неща ефективно, така че да са лесно достъпни, да не заемат много място и да не са пръснати из цялата стая?

етажерка за деската стая

Въртящите етажерки moll са подходящо решение.

Ред в детската стая с етажерка moll – всичко на една ръка разстояние

Въртящите етажерки за детската представляват въртяща се около оста си колона с отделения за различните ученическите пособия. Те са с квадратна форма и елегантен дизайн. Лесни са за използване и може да се поставят и в ъгъла на детската стая.

Въртящите етажерки осигуряват бърз и удобен достъп от всички страни (заради въртенето). Стоят еднакво добре и в ъгъла, и в средата на помещението.

Етажерки за детската стая

Функционален дизайн

Книги, учебници, пъзели, играчки – подреждат се лесно, за нула време. Благодарение на въртенето на етажерката около оста си, достъпът на ученика до тях е бърз и лесен.

Етажерките са здрави и растящи

Етажерките за детска стая се предлагат във вариант основа и надстройка. Когато само основата не е достатъчна, към етажерката може да се добави надстройка, която да поеме нарасналите нужди на ученика.

Етажерки за детската стая
Етажерки за детската стая

Въртящата се около оста си етажерка помага за подредеността в детската стая

moll Tower 56 се върти около оста си и това позволява бърз и удобен достъп до всеки рафт на етажерката. Вградените лостове позволяват лесно захващане и удобство при работа. Рафтовете са със заоблени ъгли за по-голяма безопасност в детската стая.

Лесно организиране и разместване в детската стая

Въртящата се етажерка moll Tower 56 е с елегантен дизайн и осигурява възможност за индивидуално и гъвкаво конфигуриране на рафтовете на отделението, което гарантира спестяване на място за съхранение на книги, играчки или папки. А с практичните кошници moll Baskets получавате ред на рафта и допълнителен цвят.

Лесно надграждане впоследствие според нуждите в детската стая

Ако нуждата от допълнително място за съхранение се увеличи, въртящата се етажерка moll Tower 56 може да се надгради с помощта на допълнителен модул или комплект допълнителни рафтове. Основният модул на кулата има обща височина от около 66 cm и може да бъде увеличена до около 126 cm чрез добавянето на допълнителния модул отгоре.

контейнери за детска стая

Етажерките за детската стая са по-функционални с различни допълнителни аксесоари

Функционалните аксесоари помагат етажерката да се пригоди към детската стая и промянатав нуждите на малчуганите или тийновете. Етажерките moll Tower събират и „подреждат“ всякакви ученически и образователни материали и игри.

Кошници moll Basket в различни цветове

Комплектът се състои от 2 кошници, изработени от филц. Размерите (дължина х ширина х височина) им са: 20,6 х 17,8 х 13,2 см и 28,6 х 20,6 х 6,8 см.

Предлага се в 4 цвята – син, сив, розов и зелен.

Поставят се на надстройката moll Flex Deck, moll Tower или на всяко удобно място около бюрото за съхранение на важните неща.

рафтове за етажерка

Комплект рафтове

Този комплект се състои от 2 рафта. Добавят се за оптимизация на пространството и по-добра организация на детските неща – книги, контруктори, пъзели, таблет и т.н.

Цените на продуктите вижте тук: