Въртящи етажерки за детска стая moll Tower 56

етажерка за детската стая

Подреждането и подредеността в детската стая са сериозно предизвикателство както за децата, така и за родителите.

Когато детето е малко има играчки, пъзели, конструктори и всякакви съкровища. Когато детето е ученик има и учебници, помагала, тетрадки, книги, папки и класьори с различни тестове и собственоръчно направени неща. Постепенно се трупат и списания, настолни игри за големи (Монополи, Риск, Катана и т.н.), всякакви устройства и играчки за големи – таблет, компютър, слушалки, конзола, дрон, фотоапарат, електронен четец и т.н. Детските книжки с картинки се заменят от актуалните тийн поредици като Хари Потър, Скълдъгъри Плезънт, Пърси Джаксън, Здрач, Лабиринтът и много други.

Възможно ли е да подредим всички тези неща ефективно, така че да са лесно достъпни, да не заемат много място и да не са пръснати из цялата стая? Въртящите етажерки moll са подходящо решение.

етажерка за детската стая

Ред в детската стая с етажерка moll – всичко на една ръка разстояние

Въртящите етажерки moll представляват въртяща се около оста си колона с отделения за различните ученическите пособия. Те са с квадратна форма и елегантен дизайн.

Въртящите етажерки осигуряват бърз и удобен достъп от всички страни (заради въртенето). Стоят еднакво добре и в ъгъла, и в средата на помещението.

Етажерки за детската стая

Функционален дизайн

Книги, учебници, пъзели, играчки – подреждат се лесно, за нула време. Благодарение на въртенето на етажерката около оста си, достъпът на ученика до тях е бърз и лесен.

Етажерките са здрави и растящи

Етажерките за детска стая се предлагат във вариант основа и надстройка. Когато само основата не е достатъчна, етажерката може да се добави с надстройка, която да поеме нарасналите нужди на ученика.

Етажерки за детската стаяЕтажерки за детската стая

Въртящата се около оста си етажерка за детската стая помага за подредеността в детската

Moll Tower 56 се върти около себе си благодарение на тихия въртящ се лагер. Тази въртящата се функция позволява бърз и удобен достъп до всеки рафт на етажерката. Вградените лостове позволяват лесно захващане и лесно въртене. Рафтовете са със заоблен елегантен дизайн за по-голяма безопасност в детската стая.

Лесно организиране и разместване в детската стая

Освен това въртящата етажерка Tower 56 впечатлява с индивидуалното си и гъвкаво разделение на отделението, което гарантира спестяване на място за съхранение на книги, играчки или файлове. Нашите практични мол кошници внасят допълнителен цвят и ред на рафта.

Лесно надграждане в последствие според нуждите в детската стая

Ако нуждата от допълнително място за съхранение се увеличи, въртящата се етажерйа може да се надстрои с помощта на допълнителния модул. Колоната Tower 56 и комплекта от рафтове позволяват да се реагира на променящите се изисквания от допълнително място в детската стая. Основният модул на кулата има обща височина от около 66 cm и може да бъде увеличена до около 124 cm чрез добавянето на допълнителния модул отгоре. Практичната функция за въртене и размерите дължина и дълбочина от около 56 cm водят до значително намаляване на необходимото подово пространство в сравнение с обикновените шкафове

контейнери за детска стая

Етажерките за детската стая са по-функционални с различни допълнителни аксесоари

Функционалните аксесоари помагат етажерката да се пригоди към детската стая и нуждите на малчуганите или тийновете. Така етажерките moll Tower събират и „подреждат“ всякакви ученически и образователни материали и игри…

Кошници moll Backet в различни цветове

Комплектът се състои от 2 кошници, изработени от филц.

Предлага се в 4 цвята – син, сив, розов и зелен. Размерите (дължина х ширина х височина) им са: 20,6 х 17,8 х 13,2 см и 28,6 х 20,6 х 6,8 см.

Поставят се на надстройката moll Flex Deck, moll Tower или на всяко удобно място около бюрото за съхранение на важните неща.

рафтове за етажерка

Комплект рафтове

Този комплект се състои от 2 рафта. Разделя нивото на въртящата етажерка за детска стая. Удобен е за съхранение и подреждане на книги, контруктори Лего, пъзели, таблет и т.н.