Детските настолни лампи moll за добрата светлина в детската стая

Настолните лампи moll осигуряват необходимата светлина за детското бюро – там, където трябва и толкова, колкото трябва. Закрепят се работния плот, не пречат и не падат. За разкош имат вградено USB зарядно устройство и бутон, на който му се сменя цвета.

Детските мобилни контейнери moll за подредена детска стая

детски мобилни контейнери
детски контейнер

Подвижните контейнери moll превръщат разхвърляното детско бюро в подредено и спретнато място за учене. Съхраняват много неща и осигуряват някакъв ред на учебните материали. Има място за какво ли не – тетрадки и учебници, всякакви пишещи пособия и дреболии (моливи, химикалки, пергел, линии, кламери, острилки, гуми, лепила, лепящи ленти и т.н.), материали за рисуване и апликиране, мобилни устройства и т.н. – и всичко изчезва бързо в чекмеджетата, а играчките могат да се разполагат и да гледат отгоре. За тези, които обичат реда повече, има и органайзер moll Orgaset, който може да се постави в някое от чекмеджетата.

За повече атмосфера в детската стая е нужен цветен акцент

Контейнерите moll Pro и moll Profi могат да са в дървесен цвят (явор или дъб) и така стаята да стане по-топла и уютна (ако бюрото и другите мебели са в бяло).

А децата могат да си създадат свой собствен готин дизайн с цветните елементи, които пристигат с всеки контейнер moll – в 6 цвята за контейнерите moll Pro и moll Profi и в 8 цвята за контейнери moll Cubic и moll Cubicmax. По този начин на чекмеджетата има цветове, които напълно отговарят на вкуса и настроението на детето.

Има 4 детските мобилни контейнери moll:

Моделите moll Cubic и moll Cubicmax са в дизайнерската линия на бюрата moll Champion и moll Champion Compact. Моделите moll Pro и moll Profi подхождат повече на бюрата moll Winner, moll Winner Compact и moll Joker.

Контейнер moll Cubic

Контейнер moll Cubicmax

голям контейнер

Контейнер moll Pro

контейнер за детската

Контейнер moll Profi

детски контейнер с 3 чекмеджета

Колко голям трябва да е един контейнер и кой правилният контейнер за мен?

От една страна, зависи от колко място за съхранение имате нужда в стаята на детето – ако имате много ученически неща за подреждане, ако ползвате дебели учебници/речници и папки/класьори, подходящи са големите мобилни контейнери moll Cubicmax или moll Profi. Друг фактор е мястото, което ще заема контейнерът. Ако стаята е малка и подходящо място за контейнера е под детското бюро, важно е да видите дали бюрото е с размери, които позволяват това (бюрата moll – Champion, Winner и Joker са подходящи). Когато е нужен втори стол в детската стая за родител/друго дете/гост, добър вариант са малките контейнери moll Cubic и moll Pro – те са с достатъчна товароносимост и могат да се използват и като табуретка, когато им се постави подложка-възглавница.

Как се сглобява контейнер moll?

Много хора се притесняват да сглобяват мебели сами. Но контейнерите moll пристигат сглобени и единственото, което трябва да направите е да поставите колелцата. Е, и цветните елементи на дръжките, но това не се брои. 🙂

Безопасността на контейнера е важна

Детските мобилни контейнери moll са специално разработени, така че да не могат да наранят децата – няма остри ъгли, всички ръбовете са заоблени, чекмеджетата са с механизми за плавно самозатваряне. Всички продукти moll са тествани за защита на потребителите от TÜV и имат GS сертификат.

Контейнерите и лампите moll са необходимо допълнение към детският работен кът