Контейнерите и лампите moll са необходимо допълнение към детския работен кът

Лампи и контейнери
детско бюро за обзавеждане на детска стая
контейнери за детска стая
контейнери за детската стая

Детските настолни лампи moll за добрата светлина в детската стая

лампа за детската ученическа стая
детски мебели moll

Лампите moll за детски бюра са важна част от обзавеждането в детската или юношеска стая.

Настолните лампи moll са функционални LED лампи, изразходващи малко енергия. Цветовият им диапазон е неутрален и не предизвиква трептения и отблясъци, които да натоварват и пречат на очите.

Лампите за бюра moll са гъвкави и осигуряват необходимата светлина за детското бюро – там, където трябва и толкова, колкото трябва. Както и другите продукти moll те са обезопасени. Могат да се закрепят се работния плот, не пречат и не падат.

Лампите moll имат вградени в тяхната основа USB зарядни за различни мобилни устройства – телефон, таблет и др. Това е голямо улеснение и елиминира нуждата от допълнителен контакт или разклонител около бюрото. За разкош имат бутон, на който му се сменя цвета.

С минималистичния си дизайн и светлия си алуминиев цвят, лампите moll се вписват отлично в интериора на детската стая, без да се натрапват.

Настолните лампи moll се предлагат в 2 варианта:

Настолните лампи moll позиционират светлината там, където е нужна на ученика – на бюрото, на нощното шкафче, на кът за четене, на работно място.

Детските мобилни контейнери moll за подредена детска стая

детски мобилни контейнери
контейнери за детска стая

Подвижните контейнери moll превръщат разхвърляното детско бюро в подредено и спретнато място за учене. Съхраняват много неща и осигуряват някакъв ред на учебните материали. Има място за какво ли не – тетрадки и учебници, всякакви пишещи пособия и дреболии (моливи, химикалки, пергел, линии, кламери, острилки, гуми, лепила, лепящи ленти и т.н.), материали за рисуване и апликиране, мобилни устройства и т.н. – и всичко изчезва бързо в чекмеджетата, а играчките могат да се разполагат и да гледат отгоре. За тези, които обичат реда повече, има и органайзер moll Orgaset, който може да се постави в някое от чекмеджетата.

За повече атмосфера в детската стая е нужен цветен акцент

Контейнерите moll Pro могат да са в дървесен цвят (явор или дъб) и така стаята да стане по-топла и уютна (ако бюрото и другите мебели са в бяло).

А децата могат да си създадат свой собствен готин дизайн с цветните елементи, които пристигат с всеки контейнер moll – в 6 цвята за контейнерите moll Pro и в 8 цвята за контейнери moll Cubic и moll Cubicmax. По този начин на чекмеджетата има цветове, които напълно отговарят на вкуса и настроението на детето.

Има 3 мобилни контейнера moll и въртяща кула за детска стая:

Моделите moll Cubic и moll Cubicmax са в дизайнерската линия на бюрата moll Champion и moll Champion Compact. Моделите moll Pro подхождат повече на бюрата moll Winner, moll Winner Compact, moll Winner Split и moll Joker.

Контейнер moll Cubic

контейнер за детска стая Cubic

Контейнер moll Cubicmax

контейнер за детската стая

Контейнер moll Pro

детски контейнер Pro явор|

Етажерка Tower 56

етажерка за детската стая

Колко голям трябва да е един контейнер и кой е подходящият контейнер за мен?

От една страна, зависи от колко място за съхранение имате нужда в стаята на детето – ако имате много ученически неща за подреждане, ако ползвате дебели учебници/речници и папки/класьори, подходящи са големият мобилен контейнер moll Cubicmax или въртящата се кула moll Tower 56. Друг фактор е мястото, което ще заема контейнерът. Ако стаята е малка и подходящо място за контейнера е под детското бюро, важно е да видите дали бюрото е с размери, които позволяват това (бюрата moll – Champion, Winner и Joker са подходящи). Когато е нужен втори стол в детската стая за родител/друго дете/гост, добър вариант са малките контейнери moll Cubic и moll Pro – те са с достатъчна товароносимост и могат да се използват и като табуретка, когато им се постави подложка-възглавница.

Как се сглобява контейнер moll?

Много хора се притесняват да сглобяват мебели сами. Контейнерите moll пристигат сглобени и единственото, което трябва да направите е да поставите колелцата. Е, и цветните елементи на дръжките, но това не се брои. :-)

Безопасността на контейнера е важна

Детските мобилни контейнери moll са специално разработени, така че да не могат да се наранят децата около тях – няма остри ъгли, всички ръбовете са заоблени, чекмеджетата са с механизми за плавно самозатваряне. Всички продукти moll са тествани за защита на потребителите от TÜV и имат GS сертификат.

Контейнерите и лампите moll са необходимо допълнение към детския работен кът

Сертификати на детските бюра и столове moll

Новини и полезни статии за здравословното учение и израстване

  • сертификати детско бюро Champion

Знаете ли какво купувате и от кого?

Когато избирате мебели, обръщате ли внимание на материалите, от които се произвеждат продуктите?  Знаете ли, че във вашите стол или бюро може да има опасни и вредни вещества? Продуктите [...]

Немски ученически раници и аксесоари

ученическа раница

Германски производител на ученически раници и аксесоари

За пърокласници, тийнейджъри и за ученици в по-горни класове.

Здрави, модерни и ползващи се няколко години.

Израстват с първокласника от 110 до 150 см за раниците Ergobag и от 140 до 180 см за тийн раниците Satch.

  • модерни дизайни за момичета и за момчета;
  • с регулируем ортопедичен гръб;
  • стабилна основа;
  • разпределят тежестта от раменете към гърба и кръста;
  • много отделения и джобове;
  • светоотразителни елементи;
  • различни дизайни и цветове.