Контейнерите и лампите moll са необходимо допълнение към детския работен кът

Лампи и контейнери
детско бюро за обзавеждане на детска стая

Настолни лампи moll за добрата светлина в детската стая

лампа за детската ученическа стая
детски мебели moll

Лампите moll за детски бюра са важна част от обзавеждането в детската и юношеска стая

Настолните лампи moll са функционални LED лампи, изразходващи малко енергия. Цветовият им диапазон е неутрален и не предизвиква трептения и отблясъци, които да натоварват и пречат на очите.

Лампите за бюра moll осигуряват необходимата светлина за детското бюро – там, където трябва и толкова, колкото трябва. Както и другите продукти moll те са обезопасени и сертифицирани. Могат да се закрепят се работния плот, не пречат и не падат.

Настолните лампи moll се предлагат в 3 варианта

Настолните лампи moll позиционират светлината там, където е нужна на ученика – на бюрото, на нощното шкафче, на кът за четене, на работно място.

Моделите moll Mobilight plus и Flexlight се закрепват за плота на бюрото, за да не падат при бурни игри. Модел L7 е с подсилена основа (4 кг) и може да се постави навсякъде.

Мобилни контейнери и етажерки moll за подредена детска стая

Лампи и контейнери

Подвижните контейнери moll превръщат разхвърляното детско бюро в подредено и спретнато място за учене. Съхраняват много неща и осигуряват някакъв ред на учебните материали.

Има място за какво ли не – тетрадки и учебници, всякакви пишещи пособия и дреболии (моливи, химикалки, пергел, линии, кламери, острилки, гуми, лепила, лепящи ленти и т.н.), материали за рисуване и апликиране, мобилни устройства и т.н. – и всичко изчезва бързо в чекмеджетата, а играчките могат да се разполагат и да гледат отгоре. За тези, които обичат реда повече, има и органайзер moll Orgaset, който може да се постави в някое от чекмеджетата.

Колко голям трябва да е един контейнер и кой е подходящият контейнер?

От една страна, зависи от колко място за съхранение имате нужда в стаята на детето – ако има много ученически неща за подреждане и нямате други мебели за това, ако ползвате дебели учебници/речници и папки/класьори, подходящи са големият мобилен контейнер moll Cubicmax или въртящата се кула moll Tower 56.

Друг фактор е мястото, което ще заема контейнерът. Ако стаята е малка и подходящо място за контейнера е под детското бюро, важно е да видите дали бюрото е с размери, които позволяват това (бюрата moll – Champion, Winner и Joker са подходящи).

Когато е нужен втори стол в детската стая за родител/друго дете/гост, добър вариант са малките контейнери moll Cubic и moll Pro – те са с достатъчна товароносимост и могат да се използват и като табуретка, когато им се постави подложка-възглавница.

Безопасността също е важна

детски мобилни контейнери

Детските мобилни контейнери moll са специално разработени, така че да не могат да се наранят децата около тях – няма остри ъгли, всички ръбовете са заоблени, чекмеджетата са с механизми за плавно самозатваряне. Всички продукти moll са тествани за защита на потребителите от TÜV и имат GS сертификат за безопасност.

Как се сглобява контейнер moll?

Много хора се притесняват да сглобяват мебели сами. Контейнерите moll пристигат сглобени и единственото, което трябва да направите е да поставите колелцата. Е, и цветните елементи на дръжките, но това не се брои. :-)

Има 3 мобилни контейнера moll и въртяща кула за детска стая:

Моделите moll Cubic и moll Cubicmax са в дизайнерската линия на бюрата moll Champion и moll Champion Compact. Моделите moll Pro подхождат повече на бюрата moll Winner, moll Winner Compact, moll Winner Split и moll Joker. Въртящата кула е с отворени страни и може да се надгражда.

Контейнерите и лампите moll са необходимо допълнение към детския работен кът

Сертификати на детските бюра и столове moll

Новини и полезни статии за здравословното учение и израстване

  • сертификати детско бюро Champion

Знаете ли какво купувате и от кого?

Когато избирате мебели, обръщате ли внимание на материалите, от които се произвеждат продуктите? Знаете ли, че във вашите стол или бюро може да има опасни и вредни вещества? Продуктите от [...]

Немски ученически раници и аксесоари

ученическа раница

Здрави, модерни и с дълъг живот.

  • с регулируем ортопедичен гръб;
  • стабилна основа;
  • разпределят тежестта от раменете към гърба и кръста;
  • много отделения и джобове;
  • светоотразителни елементи;
  • модерни дизайни за момичета и за момчета.

® ergobag – за първокласници
® Satch – за малки и големи тийнейджъри
® Affenzahn – за бебета и малки деца