Контейнерите и лампите moll са необходимо допълнение към детския работен кът

Лампи и контейнери

Детските настолни лампи moll за добрата светлина в детската стая

лампа за детската ученическа стая

Лампите moll за детски бюра са важна част от обзавеждането в детската или юношеска стая.

Настолните лампи moll са функционални LED лампи, изразходващи малко енергия. Цветовият им диапазон е неутрален и не предизвиква трептения и отблясъци, които да натоварват и пречат на очите.

Лампите за бюра moll са гъвкави и осигуряват необходимата светлина за детското бюро – там, където трябва и толкова, колкото трябва. Както и другите продукти moll те са обезопасени. Могат да се закрепят се работния плот, не пречат и не падат.

Лампите moll имат вградени в тяхната основа USB зарядни за различни мобилни устройства – телефон, таблет и др. Това е голямо улеснение и елиминира нуждата от допълнителен контакт или разклонител около бюрото. За разкош имат бутон, на който му се сменя цвета.

С минималистичния си дизайн и светлия си алуминиев цвят, лампите moll се вписваj отлично в интериора на детската стая, без да се натрапват.

Настолните лампи moll се предлагат в 2 варианта:

Настолните лампи moll позиционират светлината там, където е нужна на ученика – на бюрото, на нощното шкафче, на кът за четене, на работно място.

Детските мобилни контейнери moll за подредена детска стая

детски мобилни контейнери
Контейнери за детска стая в цвят явор

Подвижните контейнери moll превръщат разхвърляното детско бюро в подредено и спретнато място за учене. Съхраняват много неща и осигуряват някакъв ред на учебните материали. Има място за какво ли не – тетрадки и учебници, всякакви пишещи пособия и дреболии (моливи, химикалки, пергел, линии, кламери, острилки, гуми, лепила, лепящи ленти и т.н.), материали за рисуване и апликиране, мобилни устройства и т.н. – и всичко изчезва бързо в чекмеджетата, а играчките могат да се разполагат и да гледат отгоре. За тези, които обичат реда повече, има и органайзер moll Orgaset, който може да се постави в някое от чекмеджетата.

За повече атмосфера в детската стая е нужен цветен акцент

Контейнерите moll Pro и moll Profi могат да са в дървесен цвят (явор или дъб) и така стаята да стане по-топла и уютна (ако бюрото и другите мебели са в бяло).

А децата могат да си създадат свой собствен готин дизайн с цветните елементи, които пристигат с всеки контейнер moll – в 6 цвята за контейнерите moll Pro и moll Profi и в 8 цвята за контейнери moll Cubic и moll Cubicmax. По този начин на чекмеджетата има цветове, които напълно отговарят на вкуса и настроението на детето.

Има 4 мобилни контейнера moll за детска стая:

Моделите moll Cubic и moll Cubicmax са в дизайнерската линия на бюрата moll Champion и moll Champion Compact. Моделите moll Pro и moll Profi подхождат повече на бюрата moll Winner, moll Winner Compact, moll Winner Split и moll Joker.

Контейнер moll Cubic

Лампи и контейнери

Контейнер moll Cubicmax

голям контейнер

Контейнер moll Pro

контейнер за детската

Контейнер moll Profi

детски контейнер с 3 чекмеджета

Колко голям трябва да е един контейнер и кой е подходящият контейнер за мен?

От една страна, зависи от колко място за съхранение имате нужда в стаята на детето – ако имате много ученически неща за подреждане, ако ползвате дебели учебници/речници и папки/класьори, подходящи са големите мобилни контейнери moll Cubicmax или moll Profi. Друг фактор е мястото, което ще заема контейнерът. Ако стаята е малка и подходящо място за контейнера е под детското бюро, важно е да видите дали бюрото е с размери, които позволяват това (бюрата moll – Champion, Winner и Joker са подходящи). Когато е нужен втори стол в детската стая за родител/друго дете/гост, добър вариант са малките контейнери moll Cubic и moll Pro – те са с достатъчна товароносимост и могат да се използват и като табуретка, когато им се постави подложка-възглавница.

Как се сглобява контейнер moll?

Много хора се притесняват да сглобяват мебели сами. Контейнерите moll пристигат сглобени и единственото, което трябва да направите е да поставите колелцата. Е, и цветните елементи на дръжките, но това не се брои. 🙂

Безопасността на контейнера е важна

Детските мобилни контейнери moll са специално разработени, така че да не могат да се наранят децата около тях – няма остри ъгли, всички ръбовете са заоблени, чекмеджетата са с механизми за плавно самозатваряне. Всички продукти moll са тествани за защита на потребителите от TÜV и имат GS сертификат.

Контейнерите и лампите moll са необходимо допълнение към детския работен кът