• Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 116 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: бял. Крака: Classic, с 10 степени за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Ергономично детско бюро в бял цвят за детската стая

 • Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 116 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: явор. Крака: Classic, с 10 степени за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Бюро за детска стая

 • Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 116 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: дъб. Крака: Classic, с 10 степени за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Бюро за детската стая в цвят дъб

 • Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 116 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: бял. Крака: Comfort, с йо-йо механизъм за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Ученическо бюро за деца с лесно регулиране на височина

 • Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 116 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: дъб. Крака: Comfort, с йо-йо механизъм за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Ученическо бюро за детската и младежка стая

 • Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 116 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: явор. Крака: Comfort, с йо-йо механизъм за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Бюро за ученик с лесно регулиране на височината

 • Размери (д х ш х в):  102 х 40 х 7 см. С 3 отделения. Осигурява пространство за съхранение на всякакви материали, които се ползват ежедневно в ученическия живот. Монтира се под плот бюрото и използва цялата му дължина. Не пречи на краката на детето. Допълнителни аксесоари са капак за чекмедже и органайзер moll Orgaset.

  Практично и удобно голямо чекмедже за детско бюро

 • Размери (д х ш х в):  103 х 37 х 4 см. Сребрист цвят. Монтира се под плота на бюрото, върху чекмеджето. Предпазва от натрупване на прах и нежелани погледи, когато плота е вдигнат.

  Практичен капак за чекмедже

 • Допълнителни 6 цвята ленти и капачки. Отлично комбиниране с Trend цветовете на дамаските на столовете Maximo, Scooter и възглавничките за детски контейнери moll.

  Комплект 6 цвята Trend за детско бюро Winner

Кое бюро е подходящо за детската стая?

Въпросът за ученическото бюро за детската стая е важен и не е за пренебрегване.

Бюрото за детската и юношеската стая трябва да е функционално, интересно, променящо се спрямо нуждите и безопасно.

Бюрата за детска стая moll Winner са с регулиране на височината и имат повдигащ механизъм за наклона на плота. То може да се настрои спрямо ръста на детето и да му осигури правилна ергономична позиция при учене.

Ергономичните бюра moll Winner се произвеждат в Германия от немския производител moll Funktionmoebel GbmH, който е с почти 50 годишен опит в производството на ергономични бюра с регулирема височина.

Детските бюра moll Winner се регулират спрямо ръста на ученика и са предназначени за деца с височина от 120 до 190 см.

Когато детските бюра и столове не са удобни, децата бързо губят концентрация и интерес към домашните. Когато мебелите не им пасват, те не ги ползват и избягват да седят на тях.

Правилните ергономични мебели в детската стая предполагат настройването им спрямо тялото на детето като ръст и като нужди. Те могат да се позлват от предучилищната група до 12-ти клас.

Бюрата moll, с точната си регулация, осигуряват на децата правилна ергономична позиция при учене.

Ученическите бюра Winner могат да бъдат в бял цвят, както и в 2 дървесни цвята – явро и дъб. Благодарение на цветните елементи, те могат да паснат и да се впишат в дизйна на детската и юношеска стая.

Детските бюра moll Winner за детска стая са Ергономични, Безопасни, Екологични и Сертифицирани.

сертификат за безопасност сертификат за екологичност сертификат за превенция на гръбначните Детски бюра произведени в Германия

Те се прозвеждат в Германия и са с 5 години гараниция.

Ергономичните бюра moll могат да се надстройват в бъдеще, за да се увеличи работната площ и да се приспособи към растящите нужди на тийнейджъра.

Вижте повече информация за ергономията и детските бюра moll Winner за обзавеждане на детската стая:

Детските бюра moll се регулират на височина и се използват от детето от 1-ви до 12-ти клас.

Ергономично детско бюро moll Winner

Ергономията в детската стая с мебелите moll

Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll

Галерия на детските стаи с мебелите moll

Знаете ли какво купувате и от кого?

checklist при избор на бюро и стол за бъдещия ученик

Как да изберем мебелите за детската и юношеска стая?

От какво бюро и стол има нужда първокласника?

Go to Top