Защо детското ергономично бюро moll Champion Compact е толкова уникално?

Благодарение на компактните си размери, ергономичността, дизайнът и функционалността си, бюро moll Champion Compact е предпочитан вариант за малките детски стаи.

То се регулира на височина спрямо ръста на детето – може да се използва от ученици с ръст от 120 до 190 см (още от предучилищна подготвителна група до 12-ти клас).

Този модел ергономично бюро е с разделен плот – една част от плота е с регулируем наклон (мястото, където се пише, чете и т.н.), а другата част е неподвижна/статична – за всички моливници, чаши, монитор и т.н.

Бюрото може да е с цветни странѝци, за да пасне перфектно към дизайна на детската и младежка стая.

То има много възможности за надграждане впоследствие, за да посрещне бъдещите нужди на ученика.

Разледайте и блога за здравословното учение и израстване, за да научите повече за ергономията и как тя е вградена в детските мебели moll:

Ергономията в детската стая с мебелите moll
Детските мебели moll са ергономични и екологични и насърчават здравословно израстване

Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll
Всички мебели moll се произвеждат в Германия, по най-високи съвременни стандарти. Те са екологични, качествени, с дълъг живот, обезопасени, ергономични и лесни за монтаж. Преминали са теста на времето и на много сертификационни институции.

Какво би трябвало да предлагат детските бюра?
Защо ергономичното бюро в детската стая е толкова важно, колкото използването на въображението от децата и четенето на глас?

От какво бюро и стол има нужда първокласника?
Какво е важно да знаете когато купувате детско бюро и детски стол?

Go to Top