Ергономични бюра за обзавеждане на детска стая за две деца

Детските ергономични бюра moll Winner Compact са с размери 90 х 70 см. Подходящи са за обзавеждане на малки детски стаи или на детски стаи за две деца.

Едно голямо общо бюро за две деца в една стая не е удачен вариант – няма как да се нагласи на правилната височина, най-вероятно няма да има достатъчно място за материалите на всяко дете, учениците може би ще се забавляват, но ще се закачат и разсейват непрекъснато и т.н. и т.н.
Затова компактното детско бюро moll Winner Compact е предпочитан вариант от родителите при споделена детска стая. Не само заради размерите, а заради функционалността и ергономичността му. Точната настройка на бюрото спрямо ръста на всяко дете и регулирането на височината и наклона на работния плот осигуряват правилна ергономична позиция на тялото при учене и игра.

Детското бюро moll Winner Compact е подходящо и за по-малките детски стаи.

При новото строителство в големите градове, правилното използване на пространството в детската стая става все по-трудно –  трябва да има място за легло и гардероб, библиотека, детски работен кът с бюро и стол.

Бюрото за детска и юношеска стая moll Winner Compact е малко, ергономично и безопасно, а впоследствие може да се надстрои и да се увеличи работната му площ.

Бюрото се предлага в три цвята – бял, явор и дъб, както и с комплект цветни елементи, които помагат за напасването му спрямо дизайна на детската и юношеска стая.

Регулирането на бюрото на височина (от 53 до 82 см) спрямо ръста на детето (от 120 до 200 см) предполага неговото ползване от 1-ви до 12-ти клас.
Детските бюра moll са сертифицирани, безопасни, екологични и ергономични. Произвеждат се в Германия и са с 5 години гаранция.

Go to Top