• Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 89 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 86 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: бял. Крака: Classic, с 10 степени за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Компактно детско бюро, подходящо за малки стаи

 • Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 89 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 86 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: явор. Крака: Classic, с 10 степени за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Детско бюро за малки стаи

 • Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 89 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 86 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: дъб. Крака: Classic, с 10 степени за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Компактно бюро за детска стая

 • Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 89 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 86 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: бял. Крака: Comfort, с йо-йо механизъм за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Ергономично детско бюро с регулируема височина за малки детски стаи

 • Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 89 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 86 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: дъб. Крака: Comfort, с йо-йо механизъм за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Компактно бюро за малка детска стая

 • Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 89 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 86 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: явор. Крака: Comfort, с йо-йо механизъм за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Малко бюро за детска стая в цвят явор

 • Размери (д х ш х в):  72 х 40 х 7 см. С 2 отделения. Осигурява пространство за съхранение на всякакви материали, които се ползват ежедневно в ученическия живот. Монтира се под плот бюрото и използва цялата му дължина. Не пречи на краката на детето. Допълнителни аксесоари са капак за чекмедже и органайзер moll Orgaset.

  Практично и удобно голямо чекмедже за детско бюро

 • Размери (д х ш х в):  72 х 37 х 4 см. Сребрист цвят. Монтира се под плота на бюрото, върху чекмеджето. Предпазва от натрупване на прах и нежелани погледи, когато плота е вдигнат.

  Практичен капак за чекмедже

 • Комплект допълнителни 6 цвята ленти и капачки. Отлично комбиниране с Trend цветовете на дамаските на столовете Maximo, Scooter и възглавничките за детските контейнери moll.

  Комплект 6 цвята Trend за детско бюро Winner Compact

Ергономични бюра за обзавеждане на детска стая за две деца

Детските ергономични бюра moll Winner Compact са с размери 90 х 70 см. Подходящи са за обзавеждане на малки детски стаи или на детски стаи за две деца.

Едно голямо общо бюро за две деца в една стая не е удачен вариант – няма как да се нагласи на правилната височина, най-вероятно няма да има достатъчно място за материалите на всяко дете, учениците може би ще се забавляват, но ще се закачат и разсейват непрекъснато и т.н. и т.н.
Затова компактното детско бюро moll Winner Compact е предпочитан вариант от родителите при споделена детска стая. Не само заради размерите, а заради функционалността и ергономичността му. Точната настройка на бюрото спрямо ръста на всяко дете и регулирането на височината и наклона на работния плот осигуряват правилна ергономична позиция на тялото при учене и игра.

Детското бюро moll Winner Compact е подходящо и за по-малките детски стаи.

При новото строителство в големите градове, правилното използване на пространството в детската стая става все по-трудно –  трябва да има място за легло и гардероб, библиотека, детски работен кът с бюро и стол.

Бюрото за детска и юношеска стая moll Winner Compact е малко, ергономично и безопасно, а впоследствие може да се надстрои и да се увеличи работната му площ.

Бюрото се предлага в три цвята – бял, явор и дъб, както и с комплект цветни елементи, които помагат за напасването му спрямо дизайна на детската и юношеска стая.

Регулирането на бюрото на височина (от 53 до 82 см) спрямо ръста на детето (от 120 до 200 см) предполага неговото ползване от 1-ви до 12-ти клас.
Детските бюра moll са сертифицирани, безопасни, екологични и ергономични. Произвеждат се в Германия и са с 5 години гаранция.

Go to Top