Ученическото бюро moll Champion е топ-моделът сред всички бюра moll за детска и младежка стая

Както всички други бюра moll и този модел се регулира на височина спрямо ръста на децата от 120 до 190 см и се ползват от предучилщна възраст до 12-ти клас.

Бюрото е с разделен плот – една част е статична, една част е с регулиращ се наклон на плота, за да осигури изправена позиция на тялото. Качествената изработка осигурява плътно прилепване на повдигащата се част на плота към неподвижната част без да остава разстояние между тях. Патентованият механизъм за повдигане на плота е с TÜV сертификат за безопасност.

Бюрото има и BlueAngel сертификат за екология – материалите, които се използват са нискоемисионни, за да не вредят на децата, а производството му е екологосъобразно.

moll Champion e сертифицирано, препоръчано и одобрено от Aktion Gesunder Rücken e.V. (Обединение за здрав гръб) съвместно с двете най-големи Асоциации за превенция на гръбначните изкривявания в училище в Германия (Forum Gesunder Rücken – besser leben e.V и Bundersvarband der deutschen Rückenschulen e.V.).

Възможността за надграждане, промяна на цветовете и лесна адаптация към дизайна на детската, а в последствие, и младежка стая, ги прави желан избор от родители, дизайнери и от самите деца.

Ергономичните бюра и столове за детска стая moll са Сертифицирани, Безопасни, Екологични и Здрави. Произвеждат се само в Германия и са с 5 години гаранция!

 

Go to Top