Какво ученическо бюро и стол за купим за детската стая?

Какво да бъде бюрото в детската стая?

Често си задаваме тези въпроси когато търсим детски бюро и стол за обзавеждане на детската стая. В сегашната ситуация и ученето онлайн, тези въпроси са още по-належащи.

Немските ергономични бюра и столове moll са произведени в Германия от фирма с повече от 45 годишен опит в производството на ергономични мебели за деца и юноши.

Детските мебели moll  са изпрастващи с децата бюра, столове, лампи, етажерки, контейери и др.

Те се регулират спрямо ръста на децата от 110 до 195 см и се ползват от предучилщна възраст до 12-ти клас.

Възможността за надграждане, промяна на цветовете и лесна адаптация към дизайна на детската, а в последствие, и младежка стая, ги прави желан избор от родители, дизайнери и от самите деца.

Ергономичните бюра и столове за детска стая moll са Сертифицирани, Безопасни, Екологични и Здрави. Произвеждат се само в Германия и са с 5 години гаранция!

Ученическото бюро за деца moll Champion е най-практичното бюро moll за детска стая

Качествената изработка осигурява плътно прилепване на повдигащата се част на плота към неподвижната част без да остава разстояние между тях. Патентованият механизъм за повдигане на плота е с TÜV сертификат за безопасност. Бюрото има и BlueAngel сертификат за екология – материалите, които се използват са нискоемисионни, за да не вредят на децата, а производството му е екологосъобразно. moll Champion e сертифицирано, препоръчано и одобрено от Aktion Gesunder Rücken e.V. (Обединение за здрав гръб) съвместно с двете най-големи Асоциации за превенция на гръбначните изкривявания в училище в Германия (Forum Gesunder Rücken – besser leben e.V и Bundersvarband der deutschen Rückenschulen e.V.).

Разгледайте и останалите модели детски ученически бюра за обзавеждане на детската стая.

Както и ергономичните детски столове за бюрото в детската стая.

Детските столове са със сменяема перяща се дамаска и се предлагат в 15 цвята.

Go to Top