• Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 117 см х 68 см. Плот с размери (дължина х ширина) 113 см х 67 см, със заоблени ъгли. Регулируема височина: 53-82 см. Оборудване: държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти в 6 цвята, предно отделение за химикалки, прозрачен линеал. Цвят: бял. Крака: Classic Prime, с 10 степени за регулиране на височината, сребристи със сиви елементи.

  Ученическо детско бюро с регулиране на височината

 • Размери (д х ш х в):  100 х 36 х 5 см. С 2 отделения. Осигурява пространство за съхранение на всякакви материали, които се ползват ежедневно в ученическия живот. Монтира се под плот бюрото и използва цялата му дължина. Не пречи на краката на детето. Допълнителни аксесоари са органайзер moll Orgaset.

  Практично и удобно голямо чекмедже за детско бюро moll Joker

 • Размери (д х ш):  40 х 67 см. Увеличава работната площ на бюрото и осигурява повече място за растящите деца. Монтира се отляво, отдясно или отляво и отдясно. Бял цвят.

  Странична надстройка за повече място - допълнителен работен плот

 • С 2 рафта и бяла дъска с магнитна поставка и 4 магнитчета. Осигурява допълнително пространство за съхранение на книги, учебници, мобилни устройства и т.н. Монтира се в задната част на бюрото. Магнитната поставка може да се използва за захващане на бележки с магнитчета. Има външни ограничители на рафтовете. * предлага се за модели произведени след 2021 г.

  Многофункционална надстройка за детско бюро Joker Flex Deck

 • Допълнителни 6 цвята ленти и капачки. Отлично комбиниране с Trend цветовете на дамаските на столовете Maximo, Scooter и възглавничките Pad за детските контейнери moll.

  Комплект 6 цвята Trend за ергономично детско бюро Joker

Бюро с регулируема височина за детска и юношеска стая moll Joker
Защо детското бюро трябва да израства с ученика?
Регулирането на височина на бюрото е важно условие за постигане на правилна ергономична позиция при седене и учене. Когато бюрото не е на точната височина, детето/младежът трябва да се навежда напред или да вдига високо лактите, за да достигне плота.

И в двата случая тялото на ученика не е в ергономична позиция, той/тя изпитва неудобство и това често води до липса на концентрация.

Ергономичните бюра с регулируема височина moll Joker се настройват спрямо ръста на тялото. Те са предназначени за деца и юноши с височина от 110 см до 200 см.

Освен регулиране на височина, бюрата moll Joker имат и регулиране наклона на плота за различните дейности на бюро – писане, четене, рисуване, игра и т.н.

Така се постига правилна ергономична позиция на тялото и предполага дългото ползване на ученическото бюро – от 1-ви клас до 12-ти клас, дори и в студентските години.
Ергономичните бюра с регулируема височина moll Joker сe произвеждат в Германия и са с 5 години гаранция.

Go to Top