• - 15%

  бюро за детска стая Winner Split Classic, бяло

  Original price was: 1399.00 лв..Current price is: 1189.15 лв..
  Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 116 см х 70 см. Размери на повдигащата се част от плота (дължина х ширина): 76 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: бял. Крака: Classic, с 10 степени за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Ергономично бюро за детска стая с разделен плот в бяло

 • - 15%

  бюро за детска стая Winner Split Classic, дъб

  Original price was: 1399.00 лв..Current price is: 1189.15 лв..
  Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 116 см х 70 см. Размери на повдигащата се част от плота (дължина х ширина): 76 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: дъб. Крака: Classic, с 10 степени за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Ергономично ученическо бюро с разделен плот в цвят дъб за детската стая

 • - 15%

  бюро за детска стая Winner Split Classic, явор

  Original price was: 1399.00 лв..Current price is: 1189.15 лв..
  Бюрото има сертификати за Безопасност, Екология, AGR сертификат за благоприятно и ненатоварващо гърба детско бюро. Регулира се на височина и израства с детето от 1-ви до 12-ти клас. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Размери на плота (дължина х ширина): 116 см х 70 см. Размери на повдигащата се част от плота (дължина х ширина): 76 см х 70 см. Регулируема височина: 53-82 см. Цвят: явор. Крака: Classic, с 10 степени за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Ергономично ученическо бюро в цвят явор за детската стая

 • - 15%

  бюро за детска стая moll Winner Split Comfort, бяло

  Original price was: 1599.00 лв..Current price is: 1359.15 лв..
  С разделен плот, подходящо и за левичари, и десничари. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Регулируема височина: 53-82 см. Повдигане плота под наклон: отляво или отдясно, 76 х 70 см. Цвят на бюрото: бял. Крака на бюрото: Comfort, с йо-йо механизъм за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за ученически моливи и химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за ученическа раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Ученическо бюро за детска стая с регулиране на височина спрямо ръста на детето

 • - 15%

  бюро за детска стая moll Winner Split Comfort, дъб

  Original price was: 1599.00 лв..Current price is: 1359.15 лв..
  С разделен плот, подходящо и за левичари, и десничари. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Регулируема височина: 53-82 см. Повдигане плота под наклон: отляво или отдясно, 76 х 71 см. Цвят на бюрото: дъб. Крака на бюрото: Comfort, с йо-йо механизъм за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за ученически моливи и химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за ученическа раница, цветни ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Бюро за детска стая с регулиране на височина спрямо ръста на детето

 • - 15%

  бюро за детска стая moll Winner Split Comfort, явор

  Original price was: 1599.00 лв..Current price is: 1359.15 лв..
  С разделен плот, подходящо и за левичари, и десничари. За деца с ръст от 120 см до 190 см. Размери (дължина х ширина): 121 см х 71 см. Регулируема височина: 53-82 см. Повдигане плота под наклон: отляво или отдясно, 76 х 71 см. Цвят на бюрото: явор. Крака на бюрото: Comfort, с йо-йо механизъм за регулиране на височината, сив цвят. Оборудване: преден панел-улей за ученически моливи и химикалки, държач за учебник Book Holder, удобна кука за ученическа раница, ленти и капачки в 6 цвята, магнитна линия.

  Бюро за детска стая с регулиране на височина спрямо ръста на детето

 • - 15%

  чекмедже за детско бюро Winner

  Original price was: 299.00 лв..Current price is: 254.15 лв..
  Размери (д х ш х в):  102 х 40 х 7 см. С 3 отделения. Осигурява пространство за съхранение на всякакви материали, които се ползват ежедневно в ученическия живот. Монтира се под плот бюрото и използва цялата му дължина. Не пречи на краката на детето. Допълнителни аксесоари са капак за чекмедже и органайзер moll Orgaset.

  Практично и удобно голямо чекмедже за детско бюро

 • - 15%

  капак за чекмедже за бюро moll

  Original price was: 209.00 лв..Current price is: 177.65 лв..
  Размери (д х ш х в):  103 х 37 х 4 см. Сребрист цвят. Монтира се под плота на бюрото, върху чекмеджето. Предпазва от натрупване на прах и нежелани погледи, когато плота е вдигнат.

  Практичен капак за чекмедже

 • - 15%

  Цветен комплект Trend за бюро Winner

  Original price was: 42.00 лв..Current price is: 35.70 лв..
  Допълнителни 6 цвята ленти и капачки. Отлично комбиниране с Trend цветовете на дамаските на столовете Maximo, Scooter и възглавничките за детски контейнери moll.

  Комплект 6 цвята Trend за детско бюро Winner

 • - 15%

  странична надстройка Side Top Winner, бяла

  Original price was: 329.00 лв..Current price is: 279.65 лв..
  Размери (д х ш):  38 х 70 см. Товароносимост: 12 кг. Цвят: бял. Увеличава работната площ на бюрото и осигурява повече място за растящите деца. Монтира се отляво, отдясно или отляво и отдясно.

  Странична надстройка за детското бюро за повече място

 • - 15%

  странична надстройка Side Top Winner, явор

  Original price was: 329.00 лв..Current price is: 279.65 лв..
  Размери (д х ш):  38 х 70 см. Товароносимост: 12 кг. Цвят: явор. Увеличава работната площ на бюрото и осигурява повече място за растящите деца. Монтира се отляво, отдясно или отляво и отдясно.

  Странична надстройка за повече място на детското бюро

   
 • - 15%

  странична надстройка Side Top Winner, дъб

  Original price was: 329.00 лв..Current price is: 279.65 лв..
  Размери (д х ш):  38 х 70 см. Товароносимост: 12 кг. Цвят: дъб. Увеличава работната площ на бюрото и осигурява повече място за растящите деца. Монтира се отляво, отдясно или отляво и отдясно.

  Странична надстройка за повече площ на бюрото в детската

Ергономични детски бюра за обзавеждане на детската или младежка стая moll Winner Split

Детските бюра Winner Split са с разделен плот, който позволява само част от него да се повдига под наклон. Останалата част остава винаги хоризонтална.

Бюрата се регулират спрямо ръста на ученика от 120 до 190 см и позволяват ползването им от предучилищната група до 12-ти клас.

Възможността за смяна на цветните елементи на бюрото дава решение на родители и дизайнери при смяна на цветовете или интериора в детската стая. Така бюрото не омръзва и децата го ползват и харесват и в юношеска възраст.

Освен регулриане на височина, ергономичните детски бюра moll имат регулиране наклона на плота. Така се постига ергономична позиция за различните дейности на бюрото – четене, писане, рисуване, апликиране и др.

Когато бюрото е на правилната височина и плота му е с подходящ наклон спрямо лактите, децата са в ергономична правилна позиция, по-бавно се изморяват и се разсейват по-малко.

Бюрата се прозвеждат в Германия и са с 5 годишна гаранция.

Прочете повече информация за ергономичните бюра moll Winner Split:

Ученическо бюро за детската стая Winner Split

Какво да е детското бюро и как да го изберем така, че да е ергономично и да се ползва дълго време?

Ергономията в детската стая с мебелите moll

Детските мебели moll са ергономични и екологични и насърчават здравословно израстване.

Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll

Всички мебели moll се произвеждат в Германия, по най-високи съвременни стандарти. Те са екологични, качествени, с дълъг живот, обезопасени, ергономични и лесни за монтаж. Преминали са теста на времето и на много сертификационни институции.

Какво би трябвало да предлагат детските бюра?

Защо ергономичното бюро в детската стая е толкова важно, колкото използването на въображението от децата и четенето на глас?

От какво бюро и стол има нужда първокласника?

Какво е важно да знаете когато купувате детско бюро и детски стол?

Go to Top