Ергономични детски бюра за обзавеждане на детската или младежка стая moll Winner Split

Детските бюра Winner Split са с разделен плот, който позволява само част от него да се повдига под наклон. Останалата част остава винаги хоризонтална.

Бюрата се регулират спрямо ръста на ученика от 120 до 190 см и позволяват ползването им от предучилищната група до 12-ти клас.

Възможността за смяна на цветните елементи на бюрото дава решение на родители и дизайнери при смяна на цветовете или интериора в детската стая. Така бюрото не омръзва и децата го ползват и харесват и в юношеска възраст.

Освен регулриане на височина, ергономичните детски бюра moll имат регулиране наклона на плота. Така се постига ергономична позиция за различните дейности на бюрото – четене, писане, рисуване, апликиране и др.

Когато бюрото е на правилната височина и плота му е с подходящ наклон спрямо лактите, децата са в ергономична правилна позиция, по-бавно се изморяват и се разсейват по-малко.

Бюрата се прозвеждат в Германия и са с 5 годишна гаранция.

Прочете повече информация за ергономичните бюра moll Winner Split:

Ученическо бюро за детската стая Winner Split

Какво да е детското бюро и как да го изберем така, че да е ергономично и да се ползва дълго време?

Ергономията в детската стая с мебелите moll

Детските мебели moll са ергономични и екологични и насърчават здравословно израстване.

Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll

Всички мебели moll се произвеждат в Германия, по най-високи съвременни стандарти. Те са екологични, качествени, с дълъг живот, обезопасени, ергономични и лесни за монтаж. Преминали са теста на времето и на много сертификационни институции.

Какво би трябвало да предлагат детските бюра?

Защо ергономичното бюро в детската стая е толкова важно, колкото използването на въображението от децата и четенето на глас?

От какво бюро и стол има нужда първокласника?

Какво е важно да знаете когато купувате детско бюро и детски стол?

Go to Top