• Размери (д х ш х в):  72 х 40 х 7 см. С 2 отделения. Осигурява пространство за съхранение на всякакви материали, които се ползват ежедневно в ученическия живот. Монтира се под плот бюрото и използва цялата му дължина. Не пречи на краката на детето. Допълнителни аксесоари са капак за чекмедже и органайзер moll Orgaset.

  Практично и удобно голямо чекмедже за детско бюро

 • Размери (д х ш х в):  72 х 37 х 4 см. Сребрист цвят. Монтира се под плота на бюрото, върху чекмеджето. Предпазва от натрупване на прах и нежелани погледи, когато плота е вдигнат.

  Практичен капак за чекмедже

 • Комплект допълнителни 6 цвята ленти и капачки. Отлично комбиниране с Trend цветовете на дамаските на столовете Maximo, Scooter и възглавничките за детските контейнери moll.

  Комплект 6 цвята Trend за детско бюро Winner Compact

 • Странична надстройка за детското бюро за повече място

  Размери (д х ш):  38 х 71 см. Цвят: бял. Увеличава работната площ на бюрото и осигурява повече място за растящите деца. Монтира се отляво, отдясно или отляво и отдясно.
 • Странична надстройка за повече място на детското бюро

  Размери (д х ш):  38 х 71 см. Цвят: явор. Увеличава работната площ на бюрото и осигурява повече място за растящите деца. Монтира се отляво, отдясно или отляво и отдясно.  
 • Странична надстройка за повече площ на бюрото в детската

  Размери (д х ш):  38 х 71 см. Цвят: дъб. Увеличава работната площ на бюрото и осигурява повече място за растящите деца. Монтира се отляво, отдясно или отляво и отдясно.
 • Многофункционална надстройка за детско бюро Flex Deck Compact

  Размери (д х ш х в):  86 х 28 х 63 см. С 2 рафта и магнитна дъска. Осигурява допълнително пространство за съхранение на книги, учебници, мобилни устройства и т.н. Монтира се в задната част на детското бюро и се повдига на височина заедно с него. Магнитната дъска е облечена и може да се използва за захващане на бележки с магнити. Има външни ограничители на рафтовете.
 • Многофункционална надстройка за детско бюро Flex Deck Compact в дъб

  Размери (д х ш х в):  86 х 28 х 63 см. С 2 рафта и магнитна дъска. В цвета дъб на детското бюро moll Winner. Осигурява допълнително пространство за съхранение на книги, учебници, мобилни устройства и т.н. Монтира се в задната част на детското бюро и се повдига на височина заедно с него. Магнитната дъска може да се използва за бележки с магнити. Има външни ограничители на рафтовете.
 • Многофункционална надстройка за детско бюро Flex Deck Compact в яв0р-бял

  Размери (д х ш х в):  86 х 28 х 63 см. С 2 рафта и магнитна дъска. В цвета явор на детското бюро moll Winner. Осигурява допълнително пространство за съхранение на книги, учебници, мобилни устройства и т.н. Монтира се в задната част на детското бюро и се повдига на височина заедно с него. Магнитната дъска може да се използва и за захващане на бележки с магнитчета. Има външни ограничители на рафтовете.
 • Надстройка за детско бюро moll Winner Compact

  Размери (д х ш х в):  86 х 22 х 107 см. Цвят: бял. Подходяща за поставяне на монитор при онлайн обучение. Осигурява пространство в дълбочина за съхранение на книги, учебници, таблет, монитор и т.н. Монтира се в задната част на бюрото в детската и използва цялата му дължина.
 • Надстройка в явор за бюрото в детската стая moll Winner Compact

  Размери (д х ш х в):  86 х 22 х 107 см. Цвят: явор. Подходяща за поставяне на монитор за онлайн обучение. Осигурява пространство в дълбочина за съхранение на книги, учебници, таблет, монитор и т.н. Монтира се в задната част на детското ученическо бюро и използва цялата му дължина.
 • Надстройка Multi Deck в явор за бюро moll Winner Compact

  Размери (д х ш х в):  86 х 22 х 107 см. Цвят: дъб. Подходяща за поставяне на монитор при онлайн обучение. Осигурява пространство в дълбочина за съхранение на книги, учебници, таблет, монитор и т.н. Монтира се в задната част на бюрото в детската стая и използва цялата му дължина.

Ученическите бюра за обзавеждане на детска стая Winner Compact може да се награждат в бъдеще

Вижте различните варианти за надстройване на детското бюро и за учеличаване на работната площ

Децата и учениците израстват, и с това се увеличават и техните нужди от допълнителна работна площ на бюрото.

Различните надстройки moll дават на родители и дизайнери опции за покриване на тези нужди на децата.

Освен за разширяване на бюрото надстройките дават и осигуряват и допълнително място за съхранение на ученическите принадлежности.

Не на последно място надстройките за детските бюра помагат за подредеността в детската и юношеска стая.

Дори малко в началото, компактното ученическо бюро Winner Compact може да порасне и да се награди в последствие.  Така то може да покрие нарасналите нужди на детето и младежа / девойката.

Германският производител moll гарантира, че ще произвежда надстройките и допълненията към бюрата 5 години след като те се спрат от производство. Това дава спокойствие на родителите, че може да добавят към детското бюро и в последствие в бъдеще, когато възникне нужда от разширяване.

Различните надстройки могат на разширят бюрото в детската стая настрани – Side Top, назад – Multi Deck, нагоре – Flex Deck.

 

Go to Top