• Размери (д х ш х в):  100 х 36 х 5 см. С 2 отделения. Осигурява пространство за съхранение на всякакви материали, които се ползват ежедневно в ученическия живот. Монтира се под плот бюрото и използва цялата му дължина. Не пречи на краката на детето. Допълнителни аксесоари са органайзер moll Orgaset.

  Практично и удобно голямо чекмедже за детско бюро moll Joker

 • Размери (д х ш):  40 х 67 см. Увеличава работната площ на бюрото и осигурява повече място за растящите деца. Монтира се отляво, отдясно или отляво и отдясно. Бял цвят.

  Странична надстройка за повече място - допълнителен работен плот

 • С 2 рафта и бяла дъска с магнитна поставка и 4 магнитчета. Осигурява допълнително пространство за съхранение на книги, учебници, мобилни устройства и т.н. Монтира се в задната част на бюрото. Магнитната поставка може да се използва за захващане на бележки с магнитчета. Има външни ограничители на рафтовете. * предлага се за модели произведени след 2021 г.

  Многофункционална надстройка за детско бюро Joker Flex Deck

 • Допълнителни 6 цвята ленти и капачки. Отлично комбиниране с Trend цветовете на дамаските на столовете Maximo, Scooter и възглавничките Pad за детските контейнери moll.

  Комплект 6 цвята Trend за ергономично детско бюро Joker

Надстройки към бюро с регулирума височина moll Joker

Допълните настройки към детското бюро осигурява допълнителна площ

Голямото чекмедже под плот на детското бюро moll е удобна надстройка, която се използва много често. То се монтира под плота на бюрото и не заема допълнителн място. Същевременно осигурява допълнително място за съхранение и подреждане в детската стая.

В чекмеджето лесно се прибират учебниците, тетрадки и други ученически принадлежности.

Страничната приставка към бюрото за детска стая Joker може да се сложи винаги в последствие. Особено полезна надстройка, когато възникне нужда от допълнителна работна площ на ученика.

Тя се захваща лесно, като може да се монтира в ляво или в дясно, както и да се премества в последствие.

Германския производител на детските и юношески бюра moll Joker гарантира, че ще продължава да произвежда надстройките към него 5 години след спиране от бюрот от производство.

Go to Top