• Размери (д х ш х в):  72 х 42 х 6 см. С 2 отделения. Товароносимост 6 кг. Осигурява пространство за съхранение на всякакви материали, които се ползват ежедневно в ученическия живот. Монтира се под плот бюрото и използва цялата му дължина. Не пречи на краката на детето. Допълнителни аксесоари са капак за чекмедже и органайзер moll Orgaset.

  Практично и удобно чекмедже за малко детско бюро

   
 • Размери (д х ш х в):  72 х 37 х 4 см. Сребрист цвят. Монтира се под плота на бюрото, върху чекмеджето. Предпазва от натрупване на прах и нежелани погледи, когато плота е вдигнат.

  Практичен капак за чекмедже

 • Размери (д х в):  72 х 16 см. Предпазва принадлежностите в отделението от прах и нежелани погледи.

  Практичен капак за задното отделение Cable Duct Cover

 • Допълнителни 6 цвята ленти и капачки. Отлично комбиниране с Trend цветовете на дамаските на столовете Maximo, Scooter и възглавничките за детските контейнери moll.

  Комплект 6 цвята Trend за детско бюро moll Champion

 • Странична надстройка за повече място

  Размери (д х ш):  40 х 72 см. Товароносимост 12 кг. Увеличава работната площ на бюрото и осигурява повече място за растящите деца. Монтира се отляво, отдясно или отляво и отдясно. Може да се поставя на различна височина.
 • Многофункционална надстройка Flex Deck Compact

  Размери (д х ш х в):  86 х 30 х 63 см. С 2 рафта и магнитна дъска. Товароносимост 12 кг. Осигурява допълнително пространство за съхранение на книги, учебници, мобилни устройства и т.н. Монтира се в задната част на бюрото. Магнитната дъска служи за закачване на дневните задачки и бележки на ученика с магнитчета. Има външни ограничители на рафтовете.  
 • Надстройка за детско бюро moll Champion

  Размери (д х ш х в):  90 х 22 х 17 см. Допълнителен плот, който се монтира към задната част на бюрото. Товароносимост 12 кг. Осигурява пространство в дълбочина за съхранение на книги, учебници, таблет, монитор и т.н. Монтира се в задната част на бюрото и използва цялата му дължина.

Възможността за надграждане на детските ергономични бюра moll е едно от големите им предимства.

Различните надстройки осигуряват посрещане на нарасналите нужди на ученика и младежа.

Те позволяват детските бюра moll Champion Compact да се разширят настрани, назад и нагоре. Така може да се добави още работна площ или още място за съхранение на ученическите пособия.

Когото детето расте, растат и се променят и неговите нужди и изисквания към мебелите в детската стая.

Допълнително място или допълнителен плот към ученическото бюро – това става лесно с различните надстройки moll.

Разгледайте различните вариани и възможности за надграждане в детския работен кът. Възможността за ъпгрейд на мебелите в детската дава спокойствие на родители и дизайнери при покупката на ергономичните мебели moll.

Go to Top