Мебелите в детската стая трябва да се адаптират към децата

Мебелите в детската стая трябва да се адаптират към децата - moll.bg

Ние предлагаме качествени, дълготрайни и ергономични мебели moll. Това са детски ергономични бюра и столове, които са със защитени в Германия сертификати за екология, ергономия, качество, превенция на гръбначните изкривявания в училище. Продуктите, които ще видите тук се произвеждат от 70-те години на миналия век, преминали са изпитанието на времето и са се доказали като иновативни и качествени решения.

Нашата философия е, че мебелите в детската стая трябва да се адаптират към децата, а не обратното. 

    детски работен кът          обзавеждане на детска стая

Обзавеждането на детската ученическа стая и изборът на мебели за ученика е истинско предизвикателство за родителите. Мебелите за ученика трябва хем да бъдат обезопасени и надеждни, хем да бъдат екологични и ергономични, хем да се ползват дълго време, хем да не заемат много място.

В природата на децата не е заложено да седят на едно място дълго време, въпреки че им се налага да правят точно това в училище или докато подготвят домашните си. Затова мебелите ни са удобни, функционални и "растящи". Докато децата растат всички мебели moll се адаптират към техните височина и пропорции и това ги прави ергономични за целия период на използване.

Предлагаме произведени в Германия мебели за работния ученически кът в детската стая. 

Мебелите са разработени за подпомагане на правилната ергономична позиция на тялото (когато работят на бюро и стол) през периода на бързо израстване и развитие на детското (младежкото) тяло.

Мебелите за ученик, които предлагаме за обзавеждане на детския кът са:

Детски ученически ергономични бюра - регулират се на височина и имат повдигащ се плот.

Детски ергономични столове - създадени така, че да следват естествените движения на децата, но да не се преобръщат и падат; а седалката и облегалката се коригират според индивидуалните физиологически данни на детското тяло.

Настолни лампи - осигуряват пълна осветеност на работното място, без сенки и отблясъци и тъй като практически не заемат място на бюрото, създават условия за много дейности за малки и големи.

Контейнери moll - за по-добра организация на работния кът.

Вижте клип с детските ученически бюра и столове moll или заповядайте в нашия шоурум за да ги разгледате и тествате на живо.

Вижте нашата Галерия с реализирани идеи и детски стаи с Ергономичните детски мебели от moll.

За повече информация за Ергономията и изискванията за правилна ергономична стойка, посетете секцията Ергономия.

Детските ученически ергономични бюра и ергономичните столове от moll Funktionmobel Германия са проектирани и изработени с последните изисквания и имат сертификати за безопасност, ергономия, екология и за Превенция на гръбначните изкривявания в училище.  Повече за сертификатите прочетете в секцията Качество.