Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll.

Произведените в Германия детски ученически мебели са с много защитени сертификати за Екология, Ергономия, Безопасност, Превенция на гръбначните изкривявания.

moll Funktionsmöbel GmbH е немска компания, създадена през 1925 г. от Андреас Мол. Оттогава до днес те продължават да правят "мебели, които остават". Огромния им опит и натрупаните през годините знания, помагат за непрекъснато усъвършенстване на продуктите и добавяне на нови функционалности, съобразени с изискванията на днешния динамичен ден.

Всички мебели moll се произвеждат в Германия, в съответствие със съвременните екологични стандарти. Те са качествени,с дълъг гаранционен срок, обезопасени, ергономични и лесни за монтаж. Преминали са теста на времето и на много сертификационни институции:

Сертификати
Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll. - moll.bg Сертификат за превенция на гръбначните изкривявания в училище. Сертифицирани. одобрени и препоръчани от Aktion Gesunder Rucken e.V. ( Обединение за здрав гръб) съвместно с двете най-големи Асоциации за превенция на гръбначните изкривявания в Училище в Германия. 

оценяване на продуктите от Stiftung Warentest - независима организация за защита на потребителите в Германия, която прави тестове на продукти и ги оценява.

 Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll. - moll.bg сертификат за безопастност от Geprüfte Sicherheit - независим немски институт, който оценява продуктите за техническа изправност и безопасност.
 Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll. - moll.bg сертификат за екологичност от The Blue Angel - най-старата институция за оценяване на производствата и фирмите по екологичност. 
 Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll. - moll.bg сертификат за ергономичност.


 Детските мебелите moll за обзавеждане на детска стая са с дълъг живот. Изработват се от висококачествени материали и са с дълъг гаранционен срок.

Гаранционен срок
Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll. - moll.bg

бюра и контейнери серия Basic:

  • бюра Sprinter, Runner, Runner Compact, Booster
  • контейнери mini, medi, maxi, mega 
  Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll. - moll.bg
  • столове и лампи; 
  • серия Form - бюро Champion, контейнер Cubic;
  • серия Nature - бюро Intero, контейнер Condo;
  • серия Starter - бюро Starter, контейнер Starter-Box. 
  Сертификати и гаранция на детските ученически мебелите moll. - moll.bg

ротационни етажерки Rotafile:

  • Compactfile
  • Multifile
  • Squarefile
  • Lockfile.


 За повече информация вижте и сайта на производителя www.moll-system.com/en/Quality/page.moll