Доставка

Условия за поръчка и доставка на мебелите moll

Уважаеми потребители,

прочетете внимателно следващите редове - те съдържат важна информация за условията на доставка на ергономични мебели moll.

1. Наличност

Голяма част от продуктите могат да се видят в шоурума на Мол България ООД, на адрес София, ул. Витиня 2Ж, сградата на Бени Билдинг, вх.А, ет.2, офис 8, както и в шоурумите на нашите дистрибутори във Варна. 

Мебелите moll се произвеждат в Германия и на склад, тук в България, се поддържа малка част от продуктите в този сайт.

Въртящите етажерки Depotfile се поддържат на склад.

2. Поръчка

Продуктите, които не се поддържат на склад, са със срок на доставка до 4 седмици. Всяка поръчка е индивидуална и за точният срок на Вашата поръчка ще бъдете уведомени до 48 часа след потвърждаването и.

За потвърждаване на поръчката се смята авансово плащане от 30 до 50%,  в зависимост от спецификата на поръчката. Доплащането се извършва преди или по време на доставка, освен ако няма допълнително споразумение.

3. Доставка

Мебелите пристигат разглобени, надлежно и сигурно опаковани в кашони, удобни за транспортиране. Доставката на мебелите moll извън района на София струва 20 лв и е до офис на Еконт Експрес ООД в България. 

Доставката на продуктите се съпътства от всички необходими документи - фактура, касова бележка (при плащане в брой), гаранционна карта, стокова разписка.

Доставката на продуктите на Ergobag, Satch и Herlitz (раници, несесери, чанти, сакове, бутилки за вода, портмонета и др.) е на стойност 5.00 лв с ДДС до офис на Еконт Експрес ООД в България.

Доставката на въртящите етажерки Rotafile за страната се договаря допълнително.

4. Монтаж

Монтажът и доставката на мебелите е за наша сметка за района на гр. София. Ако не сте от София и желаете монтаж на мебелите, той се уточнява и заплаща допълнително.

5. Срок на доставка на излезли от производство надстройки от стари серии

Надстройките (Printer Top, Quick Top, TFT Deck, Side Top, 1/4 Top, Slim Deck и Flex Deck) и контейнерите (Medi, Maxi и Mini) за старите серии Basic са с удължен срок на доставка от 2 месеца.

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни потърсите.