Доставка

Условия за поръчка и доставка на мебелите moll

Уважаеми потребители,

прочетете внимателно следващите редове - те съдържат важна информация за условията на доставка на ергономични мебели moll.

Това е сайта на фирма Мол България ООД, ЕИК 201731654, с адрес на управление София 1517, ул. Витиня 2Ж, БЦ Бени Билдинг, вх.А, ет.2, офис 8, тел: 02 840 73 74, email - office@moll.bg.

Цени

Всички цени в сайта за www.moll.bg са в български левове (BGN), с включен ДДС.
Указаните в www.moll.bg цени на отделните стоки са за единична бройка.
Дължимата от Потребителя продажна цена е посочената в поканата за закупуване на стоката към момента на подаване на заявката за покупка. Инфopмaциятa, пpeдocтaвянa нa Потребителите e aĸтyaлнa ĸъм мoмeнтa нa визyaлизaциятa й в www.moll.bg.

Цената за доставка не е включена в посочената в сайта www.moll.bg цена на продукта.

Наличните начини за плащане на  продуктите са следните:

  • В брой с наложен платеж
  • По банков път

1. Наличност

Голяма част от продуктите могат да се видят в шоурума на Мол България ООД, на адрес София, ул. Витиня 2Ж, сградата на Бени Билдинг, вх.А, ет.2, офис 8, както и в шоурумите на нашите дистрибутори във Варна. 

Мебелите moll се произвеждат в Германия и на склад, тук в България, се поддържа част от продуктите в този сайт.

Въртящите етажерки Depotfile се поддържат на склад.

2. Поръчка

Продуктите, които не се поддържат на склад, са със срок на доставка от 4 до 6 седмици. Всяка поръчка е индивидуална и за точният срок на Вашата поръчка ще бъдете уведомени до 48 часа след потвърждаването и.

За потвърждаване на поръчката се смята авансово плащане от 30 до 50%,  в зависимост от спецификата на поръчката. Доплащането се извършва преди или по време на доставка, освен ако няма допълнително споразумение.

3. Доставка

Мебелите пристигат разглобени, надлежно и сигурно опаковани в кашони, удобни за транспортиране. Доставката на мебелите moll извън района на София струва 20 лв и е до офис на Еконт Експрес ООД в България. 

Доставката на продуктите се съпътства от всички необходими документи - фактура, касова бележка (при плащане в брой), гаранционна карта, стокова разписка.

Доставката на продуктите на Ergobag, Satch и Herlitz (раници, несесери, чанти, сакове, бутилки за вода, портмонета и др.) е на стойност 5.00 лв с ДДС до офис на Еконт Експрес ООД в България.

Доставката на въртящите етажерки Rotafile за страната се договаря допълнително.

4. Монтаж

Монтажът и доставката на мебелите е за наша сметка за района на гр. София. Ако не сте от София и желаете монтаж на мебелите, той се уточнява и заплаща допълнително.

5. Срок на доставка на излезли от производство надстройки от стари серии

Надстройките (Printer Top, Quick Top, TFT Deck, Side Top, 1/4 Top, Slim Deck и Flex Deck) и контейнерите (Medi, Maxi и Mini) за старите серии Basic са с удължен срок на доставка от 2 месеца.

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни потърсите.

 

Защита на потребителите

Потребителят (при сделка сключена от разстоятние) по закона има право да се откаже и да върне стоката в срок от 14 (четиринадесет) дни от сключването на сделката с "Мол България" ООД единствено и само в случаите, когато продуктът не е използван и е във вид и количество, което не се различава от това при получаването на продукта и неговата оригинална опаковка не е нарушена. Стоката трябва да е напълно окомплектована заедно с всички съпътстващи я документи, включително, но не само инструкции за ползване, декларация за съответствие, гаранционна карта и др., без каквито и да било външни или вътрешни дефекти, в оригиналната и поставена от производителя опаковка, включително, но не само с поставените от производителя полистиролни или други защитни елементи, защитни фолиа маркировки. Върнатата пратка трябва да е придружена от подписани копия на фактурата и стоковата разписка, които  трябва изрично да се предадат на куриерска фирма срещу подпис.

Продуктите имат законова гаранция за съответствие.

Връщането на продукта става за сметка на клиента, чрез куриерска фирма или лично в офиса на "Мол България" ООД на адрес: София, ул. "Витиня" 2Ж, Бени Билдинг, ет.2, офис 8.

"Мол България" ООД гарантира връщането на заплатената от потребителя сума, без стойността на куриерската услуга за връщането на продукта, в срок от 14 (четиринадесет) дни.

Полезни връзки:
Комисия за защита на потребителите
Платформа за онлайн решаване на спорове


Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с нас.